SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Promenite ime za dž…..

Igranjem u online multiplejer igrama igrači su na početku morali da definišu svoj tah tj svoj ID u vidu imena. Samo oni “prvi” su imali tu pogodnost da izaberu svoj nik po želji. Što je igra više odmicala popunjavale su se mogućnosti za originalnostima nikova, pa se često može videti u igri da igrači pribegavaju dodavanju brojeva ili nekih drugih mešanja slova i brojeva ne bi li zadržali svoju autonomiju u niku.

Sveže vesti povodom ovoga gore što ste upravo pročitali stižu iz Battle.net. 🙂

Battle.net je rešio da promenu ID-a možete uraditi više puta od uobičajenog dosadašnjeg pravila za nekih simbolićnij 10 USD. Naravno da prvi put posle ID autentifikacije je besplatno ali svaki drugi put se plaća.Naravno vači prijatelji koji Vas imaju dodate u igri znaće o kome je reč kada budu ušli sledeći put u igru jer če to biti rešeno na kako iz blizarda kažu. World of Warcraft, The Diablo titles, a i Overwatch su trenutno Blizzard-ove najpopularnije igre na Battle.net.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x