SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

PROMENE U WGL EU SILVER SERIES


  Silver liga i dalje se igra sa specijalnog WOT accounta, koji dobija svaki učesnik i na njemu će biti otkljucani svi tenkovi sa 100% članovima posade(svi skilovi otkljucani) i dovoljno zlata i srebrnjaka da te tenkove urede kako ima najviše odgovara.  Što se tiče promena u sistemu takmičenja WGL EU Silver liga sada dosta liči na fudbalsko takmičenje, sa 20 timova i play-off i play-out sistemom, gde će prvi tim automatski ići u WGL EU Gold series (ajde da ga merimoo! ), timovi plasirani od drugog do petog mesta idu u kvalifikacije, dok će timovi od šesnaestog do dvadesetog mesta nakon svake nedelje biti izbačeni iz lige. Izbačene timove će zameniti najbolje rangirani timovi sa GO4WoT turnira. Kako bi liga bila izbalansirana i uskladila sa potrebama igrača (ko bi rekao da neko ipak sluša igrače, kad je ova igrica u pitanju) unesene su još neke promene. Najbitnija je ta da timovi sada mogu u toku sezone menjati igrače neograničeno, dokle god je u timu ostalo najmanje 50% igrača sa početka turnira.

Ove promene ukazuju na to da je World of Tanks postaje sve profitabilnija igrica, okupite ekipu, steknite iskustvo na GO4WoT turnirima, pa ko zna, možda se jednog dana sretnemo u Gold ligi. Ako želite da saznate više o funkcionisanju GO4WoT turnira, pišite nam, rado ćemo podeliti naše znanje i iskustvo sa vama. Vaš TWB Tim!

VIŠE INFORMACIJA MOŽETE SAZNATI OVDE.

https://flii.by/file/3t0z7aypt7v/

SirVincent

I'm 25, I'm from Belgrade - Serbia and i'm losing nervs with World of Tanks since 2014.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2rhapsody

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x