SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Promene kod japanskih teškaša – Type 4 Heavy i Type 5 Heavy

Pozdrav tenkisti!

Koliko vas se nekada zapitalo “Kakav je tenk Type 4 Heavy?” ili “Kakav je tenk Type 5 Heavy?”

Svi znamo da su Type 4 Heavy i Type 5 Heavy jedni od najsporijih i najneagilnijih tenkova u igri trenutno. Ipak, sav taj oklop nije toliko koristan kada vaši protivnici sa premijum granatama njega probijaju kao što nož seče puter, a povrh svega, ovi tenkovi su imali očajne topove. Wargaming je odlučio da to promeni i od narednog patch-a (ne 9.16, već nakon njega) ova dvojica divova dobiće jedno lepo ojačanje. Kako će izgledati buff japanskih teškaša? Evo kako. 🙂

Type 5 Heavy dobiće na prvom mestu ojačanje u vidu oklopa. Prednja gornja ploča biće ojačana sa 260mm na 270mm, “obrazi” sa strane će biti ojačani sa 220mm na čak 270mm, a čak će i stranice dobiti ojačanje sa 140mm na 160mm. Kupola će takođe dobiti dodatni oklop i u odnosu na dosadašnjih 260mm biće 280mm. Pored oklopa, poboljšanje bi trebalo da donese i novi top – 15cm/45 41st Year Type, čije će karakteristike biti sledeće:

 • Common Type 4 HE
  • Probojnost 30-50
  • Šteta 975-1625
  • Splash rasipanje 3.66
 • Common Type 0 HE
  • Probojnost 30-50
  • Šteta 750-1250
  • Splash rasipanje 3.66

Kako će izgledati oklop ovog gorostasa pogledajte u slici ispod.

typw5

type5

Type 4 Heavy je naporno trenirao i supeo je da skine čak 5 tona, tako da će njegova težina biti smanjena sa dosadašnjih 170 tona na 165 tona (neće izgubiti na oklopu), a pored toga, i on će dobiti isti novi top kao i Type 5 Heavy. Trenutni topovi koji su na raspolaganju igračima Type 4 Heavy neće biti promenjeni niti izbačeni, samo će biti dodat još jedan. Kako će izgledati oklop Type 4 Heavy pogledajte na slici ispod.

type4

Koja su vaša mišljenja o ovim izmenama? Da li su one zaista neophodne? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2educated

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x