SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Profesionalnost ili ne? Vip Adria League

Posle mnogo ispada komentatora Vip Adria League desile su se jos neke cudne stvari na danasnjem live strimu  izmedju tima Sigurno Sigureno i tima Crvena Zvezda. ( da da Crvena Zvezda je usla eSports.)
Na rezultatu 9-9 tokom druge partije( prvu je dobila ekipa Sigurno Sigurno) broadcaster je spoilovo rezultat gledaocima i na taj nacin me naterao da ugasim strim a verujem i jos neke od gledalaca.

Takodje tu je bilo i ispada u chatu sto je veliki propust za organizaciju. Mnogo ljudi radi na ovom projektu ali ispadi pojedinaca bacaju senku na celokupan rad.

Pogledajte i slike ispada sa strima Vip Adria League:

a

Ipak verujem da ce sve doci na svoje mesto i da ce organizatori povesti vise racuna o ovakvim stvarima. Svima je u interesu da eSports scena u regionu napreduje i nema mesta za ovakve ispade.

Uzecu u obzir da je ovo tek pocetak i da se ovakve stvari nece ponoviti.  Puno srece organizaciji sa ovim i sledecim projektima!

 

Kakvo je Vase misljenje o ovim propustima?
Pisite nam u komentarima i naravno pratite nas na drustvenim mrezama.
Idemo  The Wild Bunch !!!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mr.teeto

ovo je prvi put da vidim da neko napiše članak o twitch chatu 😀 dobro je da se uopšte organizuje nešto na balkanu, iskreno ne vidim ovo kao neki “propust”, mislim nikoga nisu vređali tako da mislim da je ovo malo preterano 😛

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x