SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Primo Victoria – Sabaton tenk – video recenzija

primo victoria 3_1024x

Iako svi znamo da je ovaj tenk kopija drugog, i da mu mu je jedan od naziva STRV 81, mislim da će svi ovaj tenk zapamtiti kao Sabaton tenk. Primo Victoria je naziv tenka u igri. Tako da ćemo se truditi da taj naziv koristimo.

Primo Victoria – promo video

Ovo je kratko predstavljanje od strane Wargaminga, u pozadini se naravno čuju zvuci Sabatonove poslednje pesme napravljene u saradnji sa WG:

Ne zaboravite da imate šansu da  dodate neki logo benda na tenk.

Ali ne veruje da ste došli zbog toga na ovu vest. Te vam stoga sledi video recenzija – prezentacija koju je narpavio DezGames:

Jedna od zanimljivosti je da je posada zapravo članovi benda, i da glasovi posade jesu zapravo glasovi frontmena Sabatona. I da imaju perk “Band of Brothers” 

Ako vam se svidi ovaj tenk možete ga pazariti ovih dana: Cena osnovnog paketa sa tenkom, posadom sa perkom i slotom u garaži je 36 evra. Više o ostalim paketima vidite klikom ovde.

 

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] natpisa Primo Victoria – po jedan za svaku […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x