SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Prijave za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u WoT-u

Najbolji trojac

Prijave za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u WoT-u su počele. O turniru svo već pričali, a to možete videti klikom ovde.

Prijave za kvalifikacije

Naravno na WoT EU sajtu, gde drugo. u delu za euro cup. A da ne tražite gde je evo linka.

Sve što je potrebno jeste da kliknete na pin na svojoj državi i dobićete nešto ovako (naravno za državu koju odaberete):

Kao što se može videti prijave traju još desetak dana. U subotu 16. Jula od 19 časova počinju kvalifikacije za Srbiju. Za BiH već 12. Jula. Za Hrvatsku 13, za Crnu Goru 11. Jula. Makedonija isti dan kao i Srbija.

Tim čine 3 igrača, Igra se sa tier 8 tenkovima. Na sajtu piše da mogu svi tenkovi od tier 1 do tier 8. Ali realno zašto bi to neko radio.

Inače na sajtu možete videti i nagrade i još neke zanimljivosti. A ono što je možda i najbitnije za nas je da će TWB raditi prenos turnira! Stream ćete moći da pratite na TWB twitchu i TWB YT kanalu. Kasteri će takodje biti domaći, a koji? Za to ćemo vas držati još malo u neizvesnosti. Pokušajte da pogodite!

Srećno svima koji budu učestvovali!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mr_Kela

domaci casteri ali moraju da rade na engleskom :DD

[…] tekstu za prijave za Evropsko prvenstvo spomenuli smo  da će kasteri biti domaći. I da treba da pogodite koj su. […]

[…] se održavaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Danas će e saznati koji će trojac predstavljati Srbiju. Osim Srbije danas će se saznati još […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x