SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Preživite vožnju u novoj survival igri

Survival igre su postale sve prisutnije na tržištu video igara pa Vam tom prilikom predstavljamo jedan interesantan naslov koji sadrži sasvim novu dimenziju igranja ovakvog tiipa igre.

Reč je o igri Driving Survival gde vi vozite automobil između dva grada po nekoj nedođiji. Put prašnjav, mrkli mrak, pokoja bandera i onda ugledate u retrovizoru automobil koji vam se približava bez nagoveštaja da će stati…..

Ovo je tipićan scenario za horor filmove pa je i autor Švandlen koji je i jedini autor ove igre osmislio ovaj interesantan koncept.Svo vreme igre vas juri drugi automobil a vaše vozilo je jedino koje imate na raspolaganju i izlaska iz vozila nema…..pa zato oprezno sa vožnjom. Igra iz prvog lica je veoma klaustofobična. Iako je igra u fazi prototipa čini se da je sam koncept dobar i da će još biti razvoja od strane autora.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x