SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Premijum tenk – gledaj i osvoji – gold, premijum dane, Skorpion G, Type 59

premijum tenk

Nije prvoaprilska šala! Sutra će nekome biti izuzetno srećan dan. Zašto? Zato što gledanjem WGL EU finalnih mečeva možete osvojiti jako, jako vredne nagrade. Premijum tenk, premijum dane, retkog Type 59. Biće nagrada u izobilju. Naravno, treba da ispunite i jako lak zadatak, tek da ih ne dobijete za džabaka. 😛

Svi znamo da se uskoro sprema veliko finale u Moskvi. Kao prethodnica tome, slede ffinalni mečevi WGL EU servera koje sutra od 14h možete pratiti na ovom Twitch kanalu.

Gledaj i osvoji – premijum tenk, premijum dane, gold, Skorpion G, Type 59…

premijum tenk

Ovo na slici gore su nagrade. Kako da osvojite ovo? Kao prvo, morate biti na stream-u na kanalu koji smo gore okačili. Drugo, jako važno. Morate ispuniti zadatak (quest). To je skup zadataka koje treba odraditi tokom stream-a.

Nagrade. Nagrade mogu biti osvojene samo u vašem regionu. Primera radi, ukoliko je vaš WoT nalog na EU serveru, možete osvojiti nagrade samo gledanjem WGL EU stream-a.

Kada izvršite zadatak tako što obavite sve zahteve, ulazite u izbor igrača koji mogu da osvoje nagrade kao što su premijum tenk, premijum dani itd. Pobednici će biti izabrani nasumično. Za WGL EU biće po jedan zadatak po danu kada se strimuje, dakle, četiri u nedelji. Četvrtak, petak, subota i nedelja.

Kako da izvršite zadatak? Jednom kada izvršite zadatak (quest) dobićete poruku. Da biste poslali svoj zadatak koji ste izvršili, samo pritisnite “Submit Entry” opciju.

Pobednici će biti izabrani na kraju strima i svoje nagrade će dobiti u narednih nekoliko dana.

Kako se prijaviti?

  • Najpre treba otići na ovaj link i sačekati da se strim učita.
  • Kliknite na “Log in” u gornjem desnom uglu. Morate biti ulogovani da biste mogli da učestvujete.

premijum tenk

  • Prijavite se (Sign in) koristeći svoj Wargaming nalog.
  • Jednom kada ste se prijavili vratićete se na glavni sajt gde se odvija strim. Onda samo treba da kliknete na “Quests” tab u donjem desnom uglu da biste počeli vašu potragu za draguljima.

premijum tenk

Kakvi tipovi zadataka će biti, kako da ih završite?

Ankete

Ankete se pojavljuju u donjem levom uglu. Imajte na umu da će biti postavljane u intervalima tokom čitavog strima, ali da će biti prikazane samo po 60-120 sekundi po anketi. Broj anketa je veći nego potreban broj urađenih anketa da biste ispunili zadatak. Dakle, možete neko propustiti, ali otvorite sve oči koje imate. 😀

Gledanje

Jednostavno gledajte strim koliko se od vas traži da biste ispunili zahtev. Potrebno vreme biće jasno označeno u odeljku za zadatak (quest).

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2wrestling

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x