SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Prelazak u HD Svet Tenkova – WoT progledao!

prelazak u hd svet tenkova

Na gamesconu Waraming treutno prikazuje inovacij eu igri. Jedna o najvećih promena su Prelazak u HD Svet Tenkova naravno HD mape. Moglo bi se reći da će WoT progledati. Prelazak u HD će doneti mnogo detalja.

Prelazak u HD Svet Tenkova

Evo jednog videa sa WoT EXpress YZ kanala, gde se vidi strim od QuickyBaby-ja na kojem je prikazano kako će izgledati Himelsdorf, redshire (poput QB ni ja u prvom momentu nisam bio siguran koja je mapa u pitanju, zamak na levoj strani je delovao poput Zigfridove linije), i Planinski prelaz.

Na drugom snimku možete videti i možda i zanimljivije detalje. Kad pucate iz žbuna tj iz istog, on se raspolovi. Kad pucate u vodu, voda se rasprši.

A tu je još jedan snimak gde se može videti bitka na prepradjenoj mapi i “smoking gun”. videće se i veća količina dima posle paljbe.

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frenki

Ovi koji su prestali igrati igru WOT. Vrati će se čim vide novu grafiku i karte isto tako

[…] Ako zelite da saznate nesto o novom HD WORLD OF TANKS , tj izmeni grafike, hd mapama.. pogledajte sta nam to u buducnosti donosi WARGAMING ! […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x