SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

POZNATI SU REGIONALNI PRVACI WARGAMING.NET LIGE U SEZONI 1

PRVACI

Prošlog vikenda videli smo da su odigrana  četiri regionalna finala Wargaming-ove Gold Lige u sezoni 1. Vreme je da se osvrnemo na protekla finala i vidimo kako je koji tim došao do titule.PRVACI

U APAC regionu kineska ekipa EL Gaming je ostala bez pravog izazivača i postali PRVACI

Polufinalni meč izmedju japanskog B-Gaming-a i korejskog  Meltdown-a je bio zanimljiv za gledanje. Korejci su brzo napravili prednost od 4 – 1, onda se otišlo na pauzu gde se B-Gaming sabrao i uspeli su da u fotofinišu pobede 7 – 6 ostavljajući Meltdown u neverici. Drugo polufinale je bilo manje neizvesno. EL Gaming je pobedom od 7 – 2 pobedio tim “domaći tim” Team Efficiency. I u Finalu protiv japanskog B-Gaming-a odneo je pobedu rezultatom 7 – 4 i nastavio niz nepobedivosti. Oni će sigurno predstavljati pretnju ostalim timovima kada dodju na Grand Finale.

Na EU severu DING bez poraza u celoj sezoni. PRVACI DING

DiNG je osvojio titulu WGL EU prvaka a da nije izgubio niti jedan meč. U polufinalu su igrali protiv mladog tima OOPS-TTG. OOPS-u je ovo bilo prvo učešće na offline takmičenju, ali nisu pokazali nesigurnost i izazvali su DiNG sa svim što su imali. I posle prvog poraza vratili su se i na iznenadjenje mnogih prvi stigli do meč poena. Ali je tu ipak došlo do izražaja Dingovo iskustvo i pokazali su zašto do sada nisu poklekli – pobeda i finale za DiNG.

U drugom polufinalu Kazna Kru je bila bolja od Utopie. Posle početnih 0 – 2 za Utopiu Kazna preokreće na 5 – 2. Poljaci su uspeli da izjednače na 5 – 5 ali je to bilo sve od njih. Kazna osvaja poslenja 2 meča i plasman u finale. Postavlja se pitanje koji bi rezultat bio da je Utopia mala sve igrače na raspolaganju.

Finale izmedju DiNG-a i Kazne je bilo napeto, ali je DiNG bio jači i odneo pobedu rezultatom 7 – 5.  Osim nepobedjenosti sa ovog finala DiNG nosi trofej, lovu i karte na New York. Put u Ameriku očekuje i Kaznu. I tamo će i jedni i drugi učestvovati na Rumble takmičenju.

NaVI je i dalje nabolji u CIS regionu.

Na Finalu Sezone 1 koje se održalo u Kazanju viđeni su neočekivani rezultati. Borbe u polufinalima skoro da nije ni bilo. Rezultatom 7 – 1 Natus Vincere obrisao je pod sa Brain Storm-om. Da će pružiti pravi otpor Na’Vi-ju, HellRaisers je pokazao pobedivši  identičnim rezultatom 7 – 1 Not So Serious. Taj rezultat je bio još veće iznenadjenje kad se zna da je Not So Serious bio prvi u online delu takmičenja.

Finalni meč je pokazao da su finalisti zaista dva najbolja tima u regionu, Na’Vi je dva puta imao prednost od dva poena razlike ali ih je HellRaisers stizao. NaVi je tek u tie-brakeru je došao do titule 7 – 6 u njohovu korist. Ovom titulom su ostali tim sa najviše osvojenih titula u CIS regionu. Ali to je i očekivano jer su najstabilniji tim, tim koji nije promenio postavu već dve godine i jedini tim koji je osvoji WGL Svetsko Prvenstvo dva puta.

APEX do titule na WGLNA

Apex i Eclpise su bili u borbi prsa u prsa u većini mečeva, par sitnica su odlučile šampiona. Naprotiv očekivanjima Apex je pobedio oba meča na Ruinbergu i tim su došli do prednsoti od 3 – 1. Eclipse se nešto kasnije vraća i pobedju dva puta na Murovanki i izjednačava na 4 – 4. Timovi su nastavili da pobeđuju naizmenično sve do taj-brejka gde je Apex na Prokhorovci odneo pobedi i osvojio titulu.

Sezona je mozda gotova ali to nije sve od World of Tanks takmičenja, očekuje nas NYC Rumble!

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x