SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Poziv za slavu! Evropsko prvenstvo u World of Tanks!

Najbolji trojac

Poziv za slavu! WG će organizovati drugo po redu Evropsko prvenstvu u World of Tanks! Spremite svoje tenkove nadjite drugare i spremajte se!

Poziv za slavu!

Kao što sam rekao Wg će organizovati drugo po redu Evropko0 prvenstvo u WoT-u, prošlo godišnji prvak je Finska. A ekipa pod nazivom Digimons (GeneralZixxHalucinodegen i BiliCiku) iz Srbije je zauzela drugo mesto. Nadajmo se da će oni ili neko drugi od igrača sa Balkana zauzeti prvo mesto.

Evropsko prvenstvo u World of Tanks!

Tier 6 tenkovi su se prošle godine koristili. Iz videa se može primetiti da će se ove godine naći tier 8 tenkovi.  Igra se Napad/Odbrana. Ko prvi dodje do 2 boda pobedjuje. Svi imaju pravo da se prijave(tim 3 igrača) i da se bore za prvaka svoje države. Kad pobednici tj šampioni svojih država budu poznati, preće se na drugu fazu.U drugoj fazi će se timovi takmičiti u kup sistemu sve dok ih ne ostane 4.

Finalni turnir

Četiri najbolja tima će se boriti pred publikom u Kelnu na Gamesconu. A to nije sve. Za te najbolje 4 ekipe WarGamig će platiti prevoz i smeštaj. Eto konačno šanse da neko povrati deo uloženog novca. Naravno pobednici će dobiti i vredne nagrade, prošle godine su to bile izuzetne gejmerske komponente.

Srećno u bitkama za šampiona svoje države i GG!

Nik_Pen16

Nik_Pen16Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Leave a Reply

2 Comments on "Poziv za slavu! Evropsko prvenstvo u World of Tanks!"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
trackback

[…] Prijave za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u WoT-u su počele. O turniru svo već pričali, a to možete videti klikom ovde. […]

trackback

[…] tj pokušajte da pogodite ko će biti pobednik Evropskog prvenstva i možda ćete osvojiti premium […]

wpDiscuz

Prijavite se na email listu:

CONTACT US

The Wild Bunch