SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Poziv za slavu! Evropsko prvenstvo u World of Tanks!

Najbolji trojac

Poziv za slavu! WG će organizovati drugo po redu Evropsko prvenstvu u World of Tanks! Spremite svoje tenkove nadjite drugare i spremajte se!

Poziv za slavu!

Kao što sam rekao Wg će organizovati drugo po redu Evropko0 prvenstvo u WoT-u, prošlo godišnji prvak je Finska. A ekipa pod nazivom Digimons (GeneralZixxHalucinodegen i BiliCiku) iz Srbije je zauzela drugo mesto. Nadajmo se da će oni ili neko drugi od igrača sa Balkana zauzeti prvo mesto.

Evropsko prvenstvo u World of Tanks!

Tier 6 tenkovi su se prošle godine koristili. Iz videa se može primetiti da će se ove godine naći tier 8 tenkovi.  Igra se Napad/Odbrana. Ko prvi dodje do 2 boda pobedjuje. Svi imaju pravo da se prijave(tim 3 igrača) i da se bore za prvaka svoje države. Kad pobednici tj šampioni svojih država budu poznati, preće se na drugu fazu.U drugoj fazi će se timovi takmičiti u kup sistemu sve dok ih ne ostane 4.

Finalni turnir

Četiri najbolja tima će se boriti pred publikom u Kelnu na Gamesconu. A to nije sve. Za te najbolje 4 ekipe WarGamig će platiti prevoz i smeštaj. Eto konačno šanse da neko povrati deo uloženog novca. Naravno pobednici će dobiti i vredne nagrade, prošle godine su to bile izuzetne gejmerske komponente.

Srećno u bitkama za šampiona svoje države i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Prijave za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u WoT-u su počele. O turniru svo već pričali, a to možete videti klikom ovde. […]

[…] tj pokušajte da pogodite ko će biti pobednik Evropskog prvenstva i možda ćete osvojiti premium […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x