SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Popust od 10% u WG prodavnici do kraja Januara

popust u WG prodavnici

Nova godina, novi popust.

Iskoristite popust od 10% u WG prodavnici. Pravo je vreme da se opremite u WG fazonu. Smanjnje od 10% važi na odeću suvenire i slično. Nažalost nije i na tenkove  u igri. Ali ukoliko ste već odlučili da nešto pazarite ovaj popust nije loše da iskoristite. Jer složićete se da cene nisu baš pristupačne za većinu. Dati 20 evra za kapu i nije neophodno.

A da bi ostvarii beneficije potrebno je da ukucate kod:

ROLLOUT17

Inače popust važi i za replike tenkova:

I to ne samo Cromwella, njega sam odabrao jer mi je omiljeni 😀 Ili makar omiljeni od onih koji su u ponudi. U ponudi nema KV – 1. I zaista smatram da bi trebali da ga dodaju u ponudu zbog popularnosti koju uživa medju igračima.

Inače WG najavljuje da će svakog meseca dodavati nove proizvode u prodavnicu, dakle kad vas neko pita šte ćete za rodjendan – pošalji te link WG prodavnice.

Srećno u kupovini i GG!

 

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x