SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Počinje Gamescom 2016 a sa njim i gomila misija u World of Tanksu!

Jedan od najvećih dogadjaja u svetu gejminga – Gamescom je počeo, održava se u Kelnu iako 99% nas neće biti tamo to nije razlog da ne iskoristimo specijalne misije i ponude koje je Wargaming spremio. Od 18. do 22. avgusta u premium shopu će vas čekati novi tier VIII premium tenk, RHEINMETALL SKORPION G! U pitanju je nemački lovac sa standardnim nemačkim topom od 128mm sa probojnom snagom 246mm, koji iako se radi o premium tenku (koji inače treba da bude slabiji od ostalih) nije nerfovan. Dakle sve statistike topa pa čak i one skrivene (soft stats) su ostale iste, što znači da je ovo jedno jako moćno vozilo, uz to ima kupolu, solidnu elevaciju cevi i brzinu kretanja, pa ako imate nekih 40 eura viška, a želite premium tenk, ovaj vam preporučujem. Jedina mana tenka predstavlja veća cena granata, koja smanjuje profit u odnosu na druge premium tenkove (STA 2, AMX CDC, FCM 50t) i ona je u rangu sa IS3 A, ali i to nije drastično jer ćete i sa time uspeti da ostvarite fin profit. Što se tiče ostalih misija za nas smrtnike koji i nemamo puno novca za premium tenkove tu je x5 bonus za svaku prvu pobedu, popust od 15% za tier VIII-X tenkove, 30% za VI i VII tenkove kao i popusti za kamuflaže, farbanje tenkove, ambleme i ostale gluposti koje će vam učiniti ekran šarenijim. Što se tiče misija Wargaming je spremio sledeću misiju:

https://flii.by/file/3ngi9h47bxi/

Sve u svemu Wargaming je spremio za svakog po nešto, tako da navalite, vikend je pred vama iskoristite ovo maksimalno, TWB Tim!

Zanimljiv review za RHM Skorpion G možete pogledati OVDE!

SirVincent

I'm 25, I'm from Belgrade - Serbia and i'm losing nervs with World of Tanks since 2014.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x