SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Pobednici turnira- poljski premium tenk Pudel

Kao sto smo i pisali pre par dana, na WOT EU2 serveru odrzana su dva turnira gde je glavna nagrada bila premium tenk  Pudel. Turniri su bili formata 2v2 i 3v3 sa tier 6 tenkovima.

Nagrade i dobitnici prvog Pudel turnira – 2v2

Prvo mesto : 2000 gold + premium tenk Pudel – osvojio je tim Yolo Rasz. U ovom timu su igrali igraci call_me_Kacper i TrailerApocalypse

Nagrada za drugo mesto je bila  1000 gold po igracu a za trece i cetvrto mesto igraci su dobili po 750 golda.

 

Nagrade i dobitnici 3v3 Pudel turnira

Prvo mesto : 2000 gold + premium tenk Pudel – takodje je osvojio tim Yolo Rasz. Ako ste procitali iznad ovaj tim je pobedio i 2v2 turnir. Ocigledno ovi momci vole da igraju tier 6 turnire. Kapiten tima je isti kao i u 2v2 turniru a pored njega igraci su Serrek_ i ArekCoin. Nagrade za drugo, trece i cetvrto kao i za ostala mesta na turniru su ista kao i na 2v2 Pudel turniru.

Hteo bih jos da napomenem da za 3v3 Pudel turnir igralo je 1034 ekipe a za 2v2 Pudel turnir igralo je duplo vise ekipa 2300 njih :D.

 

Imam par pitanja za Vas,.. Da li vise volite tier 6 ili tier 8 ili tier 10 turnire?  Koji model turnira je najbolji  2v2, 3v3, 5v5 ?  Kako gledate na 1v1 turnire i koji tier je najbolji za njih?

Pisite nam odgovore u komentarima na ovaj post… A mozete poslati vase misljenje na neku od nasih facebook stranica.  Sve nase drustvene mreze mozete naci na ovom linku.

 

Takodje jos jedna vest koja ce se “svideti” mnogima :DD Poceo sam ponovo da strimam. 4-5 puta sedmicno palim strea na 2h. Picim World of Tanks pa ko hoce neka naleti nekad da se zezamo.. Evo i play lista sa mojih strimova.

Budite slobodni da ostavite misljenje o strimu i sta da tu popravimo ili pokvarimo 😀

GL HF i nemoj da se nervirate ovo je samo igra 😀

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] je vec bio u redovnoj grani nemaca medjutim je povucen. Sad je “popravljen” i postao je premium tenk. Sad ima odlicne karateristike za snajpanje tako da cemo ovog tenka vecinom vidjati u pozadini […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x