SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Pisanje tekstova nije bauk – kako ćete znati ako ne probate?

pisanje tekstova

Ako još uvek niste onda pročitajte tekst  Kako zaraditi WOT zlato (World of tanks gold) preko TWB sajtova. Pročitajte kako biste imali bolje predstavu o onome što predstoji. U nastavku ćete videti da pisanje tekstova nije bauk.

Pisanje tekstova nije bauk

Mrkela vam je rekao kako ali nije u potpunosti objasnio način, pokazao vam je tekst:

KAKO NAPISATI KVALITETAN TENKOVSKI TEKST?

Taj tekst može da vam bude od velike pomoći ali je situacija takva da se ne pišu recenzije tenkova svakog dana. Ima tu dosta informative, vesti vezanih za patcheve za izmene na tenkovima i tako dalje.

Stoga iamte i tekst:

Autorski tekst vs vest – u čemu je razlika?

Gde takodje imate lepo prikazano šta je šta.

Rečeno je u videu da će vam trebati 20 minuta. Ja verujem da treba manje. Ali da u mnogočemu zavisi od toga šta pišete. Evo npr tekst na RNG epizodu, kratak tekst, postavljen video. Ne više od 5 minuta od početka rada do izbacivanja objave na sajtu. Ali ako se odlučite da ratite ozbiljne tekstove kao što je:

T-54 first prototype, T26E4 SuperPershing, FV4202 (P), T-34-3 – Predstavljanje tabadžijske četvorke iz odreda “The Expendables”

Verujte da se za ovakav tekst sa pripremom sve zajedno potroši i nekoliko sati. Sve to nije za badava. Posle nekoliko ovakvih tekstova vi nećete biti samo neko ćato što “mastiljavi hartiju”. Postaćete autor čije se mišljenje ceni i uvažava. Svako ko je pratio rad TWB će pre uvažiti mišljenje Miloša ko je napravio veliki broj kvalitetnih tekstova nego nekog ko je napisao 3 teksta o izmenama interfejsa.  Takav čovek nema kredibilitet.

Odlutao sam sa teme, ali ne mnogo

Nadam se da ste razumeli poentu, da rad nije težak (osim ukoliko to ne odaberete), sedite u svojoj udobnoj stolici, lupkate po tastaturi i zaradjujete golde. Pisanje nije bauk. Ali šta ja da vam pričam, ja imam samo 400+ tekstova :D. Što na TWB Balkan , što na TWB – Gaming. Kako ćete znati da ne možete da pišete ako ne probate?

Srećno u pokušavanju, ako ne, videćemo se na boriištu i GG!

Nik_Pen16

Nik_Pen16Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x