SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Ph3lan, Paul i Murazor o izmenama na tenkovima

ph3lan, paul i murazor

Zolatan aka ph3lan je ugostio Paula i Danila (Murazora) na Gamesconu. Njih trojca su pricali o izmenama na tenkovima kao i o kineskim TD.

Ph3lan, Paul i Murazor o izmenama na tenkovima

Pre nego što su počeli priču o izmenama, ph3lan ih je upitao šta misle o kineksim lovcima tenkova. Tu je Paul imao veoma zanimljivu opasku: “Da pričamo o tenkovima za koje smo rekli da nikad nećemo dodati? Možda je bolje da predjemo na drugu temu”. 

Prešli su na priču o Bat Chatu. Kako su Murazot i ostali developeri poslušali zajednicu i odlučili da  ne menjaju topove, i ostale karakteristike.

Maus? Paul kaže:  “Pre izmena je bilo loše igrati sa njim, bio sam tužan. Sad više nišam”. Složili su se da su preterali sa buffovima i da će ga opet rebalansirati.

Japanski teškaši – Pre izmena prevelike kante bez ičega.

Kraysler – fali mu weak spot.

Sredite i tierove 5, 6 i 7. Murazor je reako da je cilj rebalansiranje tier 8, 9 i 10.

Britanski tenkovi

Centurion je Prima Victoria. Ako je već redovan zašto nije bolji od premiuma? Dobiće nešto ljubavi i on. Teški tenkovi – biće nekih izmena. Za sada je Churchill I slabija verzija Churchill III, dok je Churchill VII  cigla koja ide 2 km/h na sat. Black Prince malo manje loša cigla. Tier 8 (uselees pipece of junk, po Paulovoj reči) koji je snajper sa poludistance a ne teški tenk. Devetka je dobra i onda ide čudni FV215B . Te će stoga biti izbečan i imaćemo Super Conqueror-a.

Francuzi

Foch 155 je nekad bio zver i onda je nerfovan. I pao je u zapećak. Sad mnogi igraju liniju francuskih TD, samo kako bi dobili tier X tenk kao nagradni – polu premium tenk. Rešenje za grindanje tj za popularizovanje u narednom periodu je i dodavanje autoloadera na tier 8,9 i 10. Da li će novi tier X biti OP? Murazor kaže NE! AMX 50 100 će dobiti koji stepen elevacije. francuska linija je teškaša je pravi primer kako se mora napredovati u igri. Sa 50 100 morate naučiti kada smete naapsti, koliko ćete skinuti i gde ćete pobeći. To znanje nosite na naredne tenkove. Amx 30B više neće imati sličan stil igre kao Leopard. Sad će biti sličan STB-iju.

Ruski tenklovi

zanimljiva situacija kada Paul pita Murazora da li će sovjetski tenkovi dobiti buf zbog ruskih BIASA. Murazor je više u pokušaju da ubedi sebe nego ostale rekao: Ne, naravno. I onda su se počeli smejati. IS – 7 će postati dinamičniji. Izmene pojedinačno su male ali sve ukupno bi mogle da znače mnogo. Ako se pitaju igrači, oni kažu dodajte još. Ali kao ose pogledaju podaci za taj tenk, situacija i nije toliko loša, po njihovim rečima. Radi se na KV – 5. Plan za IS – 4? Postoji, ali ga nisu otkrili. Navodno će biti zamena za IS – 4. Kao što je sad sa Fochom, i kao što će biti sa Super Conqueror-om. Skinuli su Bl – 10 top sa ISU-a kako bi naterali igrače da igraju dalje. ISU  ima mali procenat winrate, i sad mu nerfuju top? Dobija top sa manjom penetracijom.

Trebalo bi izbaciti sve tier 5 topove na devetkama i slično. Istorijski topovi bi mogli d abudu besplatni. Da li će Paul zadržati posao posle ovoga?

T – 54 je imao 2 loša topa, sad će imati 2 nova koji će u potpunosti menjati ulogu tenka, od snajpera do podrške. Zašto se kupola na T-54 udebljala? Jer je prelaskom u HD model izgubila efikasnost oklopa i sad je i tier 7 tenkovi buše.

Kineski lovci tenkova i ostali detalji

Ph3lan upita: Da li će se uz lovce sa azijskog servera na osteel prebaciti i anime tenkovi i Waffen… Murazora kže WT E 100 se neće vratiti u igru! Kao ni što neće biti anime tenkova. Igrači su tražili da se ubace kineski lovci tenkova. Pa su im udovoljili. Nisu unikatni ali su traženi.

Premium tenkovi

Zašto su većinski buffovani? Jer da nisu dobili bi nove premium tenkove. A igračima se diže kosa na glavi kad čuju da im stiže novi premium tenk.

Colorblind mode

Loš je. I napraviće nešto novo povodom toga.

Posada

Sad kad su ženski i muški članovi izjednačeni, zašto ne možemo da biramo koje želimo? Zašto moramo da platimo da bi promenili ime člana, ili izgled posade? Murazoru se ne svidjaju ove ideje.

Evo i videa za svaki slučaj ukoliko sam nešto preskočio:

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x