SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Pet saveta kako da igrate bolje sa light tenkovima

pet saveta kako da igrte sa lajtovima, kako igrati sa light tenkom

Kako igrati bolje sa light tenkovima? Danas ćete dobiti pet saveta.

Prvi savet 

Ovaj savet je veoma poučan i univerzalan. Mnogi ga ne primenjuju iako znaju šta treba da rade. Kad se spotuje ostati iza žbunja(biti u žbunu, ne izlalziti ispred ), kad se puca iza dva žbuna. Ili se pomeriti 15 metara od prvog. Kako ćete znati da ste dovoljno odaljeni? Veoma jednostavno zbun više neće biti providan.

Drugi savet

Kad igrate sa lajtom jeste da ako već idete u neki žbun da spotujete da se okrenete tako da možete da pobegnete. Jeste da ćete često dati pozadinu na izvolte ali znajte da beganova majka ne plače.

Treći savet

Ako igrate protiv lovca tenkova i prvi ga spotujete ne treba da odmah pucate. Većina TD koristi binokulare, koji često nisu dovoljni da  bi vas spotovali dok ste stojite ili se na velikoj udaljenosti krećete. Ali kad zapucate vaš camo rejting postaje lošiji i mogu vas odspotati. Tako da vratite se malo, sačekajte 3 sekund da vidite da li će vam se javiti šesto čulo. Ako ste malo hrabriji možete da sačekate u mestu i da vidite da li će se taj lovac početi pomerati. Zašto čekati pomeranje? Pa kad se pomeri binokulari prestaju da rade. Osim kod viših tierova švedskih lovaca.

Četvrti savet

Kad ste u punom naletu pre nego što ćete zapucati podignite prst sa W. Malo zastanite. Izgubićete na brzini svakako ali će vam se nišan suziti i bićete u boljoj šansi da pogodite nešto. A ne da u punom naletu pošaljete granatu na drugu mapu.

Peti savet

Ne pucajte odmah kad tenk izađe iza zaklona. Šesto čulo se javlja tek 3 sekunde posle spotovanja. Većina će za te 3 sekund preći neku distancu i omogućiti vam pa im pronadjete weak spot na tenku. Sve i dakrenu da se vraćaju za rikverc će im trebati više vremena, sasvim dovolno da vi lepo nanišanite. I to je u slučaju da imaju 6th sense. Ako nemaju onda će još više krenuti napred i ostaviti vam dovoljno vremena da im pokažete da im je to bio loš potez.

To je tih pet saveta

Ali ovo vas ne savetujem ja. Mogao bih, ali ne bi bilo pošteno da ne kažem da su ovo saveti sa yt kanala Ilya Red. Tako da pogledajte i video:

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] 5 saveta kako da igrate bolje […]

trackback

3arguments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x