SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

PES 2017 nova sezona fudbala je počela

Igra je dostupna za PC, PS4, Xbox One, kao i za starije konzole PS3 i Xbox 360. PES 2017 kažu iz Konamija.

PES 2017 je za sada naišao na odličan odziv kritike, tako da za sada ima ocenu 9.5 koju su mu dodelili testeri iz Amerike koji su probali igru.

A ako ste među onima koji prvo vole da isprobaju igru pre nego se odluče za kupovinu, imate dostupan demo pa nam napišite i Vaše kritike o igri. Mada svi koji su igrali igru najverovatnije će i kupiti jer znaju o čemu se radi.

PES je imao dosta uspona i padova ali ovaj nastavak kako kažu iz Konamija biće top.

Jedna od novina je i ta da možete definisati kako će Vaš tim dejstvovati kako u napadu tako i u odbrani.

PES 2017 ima obnovljen interfejs, i edukuje igrača kako da najpravilnije odradi zadati zadatak.. . Međutim , fokus na implementaciju adaptivnog AI naglašava koliko je ozbiljno Konami, želeo da odradi sisitem postupaka iz ” zašto” u “kako ” kako smo saznali…

Zakrpa će raditi na tome da uzme u obzir najnovije aktivnosti oko transfera , a to se mora pratiti na nedeljnom nivou kako su iz matične kuće potvrdili a sve sa ciljem  koje se odražavaju na performanse  u igri.

Pa zaigrajte PES sa svojim omiljenim klubom

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x