SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Peč 9.19 – Poboljšanje igre ili velika greška Vorgejminga?

Peč 9.19 update 9.19

Kao što smo već pisali, peč 9.19 doneće nam mnogo novina, počevši od potpuno nove valute u igri – bonova, kao i mogućnosti da dodatno poboljšate svoj tenk pa će tako npr. vaš nabijač sada ubrzavati punjenje topa 15%, umesto dosadašnjih 10%, pa sve do novog moda u igri i mešanja bratstva i sestrinstva.

Novi mod “rangirane borbe” doneće vam mogćnost da zaradite bonove – novu valutu u igri, uz pomoć koje ćete kupovati novu opremu za tenkove.

Peč 9.19 i bonovi

Da li će se bonovi lako zarađivati? – Pa po svemu sudeći ne. Osim što će vam biti potreban barem jedan tir 10 tenk, biće vam potrebna i pozamašna veština igranja da bi zaradili dovoljno bonova da unapredite svoje tenkove.

Zvuči jako lepo to što ćemo moći da poboljšamo svoje tenkove, ali šta je loše u tome?

– Loše je to što će do bonova najlakše dolaziti najbolji igrači, to znači da će bolji igrači značajno poboljšati svoje tenkove i još više dominirati u nasumičnim bitkama. Kao rezultat svega toga napraviće se još veći jaz između dobrih i loših igrača. I to na najgori mogući način – bolji igrači praviće još više štete, a loši još manje. Novajlije će morati više da se trude, dok će iskusni igrači još više dominirati. O tome kako će se tačno zarađivati bonovi u nekom narednom članku.

Važna napomena: Sve što je opisano u ovom članku je još uvek na test serveru i podložno je promenama. Iz dosadašnjeg iskustva znamo da ono što je na test serveru uglavnom ulazi u igru sa manjim izmenama.

Ostavite nam u komentarima vaše mišljenje o tome da li će nadolazeći dodaci poboljšati ili pogoršati igru. I da li jedva čekate Peč 9.19

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Luka Bojovic

Da li ce uz HD modele doci i promena njihovih oklopa?
(Da li ce T-44 biti buff ili nerf)

Hahaha

I posle će prodavati bonove

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x