SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Patriot ponovo u Premium prodavnici – sad i ko zna kad.

patriot premium shop

Patriot se prodavao i ranije, o tome smo vas obaveštavali. Te stoga nastaljamo. T26E5 Patriot  je jedan od, po mom mišljenju, najboljih premium tenkova koji se ne mogu kupiti za golde.

Patriot u premium shopu

Kao što sam spomenuo Patriot se ne može kupiti ingame za golde. Može se samo kupiti u Premium Shopu i to za keš. Ali to nije sve u prodaji je i “golišava” verzija T26E5 bez američke zastave.

Obadva tenka su u prodaji od 19 maja do 23. maja 2017.  A kao i uvek WG je spremio nekoliko paketa u kojima možete ubaciti T26e5 u garažu. Obe verzije su iste cene. Da bi kupili samo tenk uz garažno mesto potrebno je da izdvojite 35,80$.  Imate još ultimate i supreme pakete ali o njima više pročitajte klikom ovde.

A da vidite šta ovi tenkovi ili bolje rečeno ovaj tenk, može da uradi pogledajte video koji je napravio Quicky Baby:

Da imam viška novca i da ga nekako odlučim da potrošim na igru ovo bi verovatno bila jedna od mogućih kupovina. A vi, šta vi kažete da li biste vi želeli ovaj tenk u garaži?

Zabavite se na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x