SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Da li je patch 9.18 ispunio očekivanja?

prikaz mogući datumi patch 9.18

Dugo najavljivani Patch 9.18 je stigao na EU server. Očekivalo se mnogo, ali koliko se dobilo? I šta se to dobilo? Za vas sumiram utiske posle 100 odigranih bitaka.

Patch 9.18

Wargamign nam je najavio nekoliko velikih stvari za Patch 9.18 Neke su se do sada pokazale odlično neke, pa i ne baš.

Matchmaking

Ovo radi odlično.

matchmaking 9.18

Sistem 3-5-7 radi, sistem 5-10 kao i sistem da su svi isti tier je možda i najveći pogodak Wargamigna u ovom patchu. Timovi osim ujenačenosti u tierovima su izjednačeni ili bar približno izjednačeni po broju lajtova, td… Malo je čudno biti top tier sa lajtom, pogotovo sa šesticama koje su ranije često igrale sa devetkama. Ali, ovo je zaista dobra stvar.

Rotacija mapa

Još jedan plus. Odigrao sa prethodnih dana 100 partija i nije mi se dešavalo da zaglavim na 5 mapa celo veče. Kako sam od borbenih modova ostavio samo standardne bitke raznolikost mapa je na vrhunskom nivou.

Platuni – vodovi

Neće se više dešavati da neko “greškom” ubaci tier 2 u tier 8 bitku. Koliko god to bilo zanimljivo videti u protivničkom timu. Višestruko više će vam zasmetati u vašem timu. Često bi ih ljudi i prijavljivali. Problem je rešen na taj način da se samo tenkovi istog tiera mogu naći u platunu pre bitke. U toku bitke možete pozvati u platun tenk koji nije isti tier kao i vaš. Artiljerije u platunu – e prc milojka, ne može više.

Artiljerije

Kad već spominjem šta arti ne može, da vam kažem šta može. Može da vas ošamuti. A to stunovanje artiljerije me je podsetilo na scenu i filma “Mrtav ladan”

Milunka artiljerac

Može arti i dalje da vas jednim pogotkom pošalje u garažu ali neće baš svaki put. Takodje mogu samo 3 artiljerije po timu.  Arti nišan koji je bio do sada samo u modovima je ubačen u vanila klient i pritiskom na G menjate način na koji gledate.

Što se tiče komentara za arti u novom patchu mogu samo da kažem šta sam primetio. Plaču stari artiljerci “nemamo dmg”, plaču ostali “puno nas stunuje”, plaču jedni plaču drugi.

Potrošni materijal

Jedan od zanimljibijih dodataka za Patch 9.18 jeste da se potrošni materijal može iskoristiti ponovo. Samo sačekate reload od 90 sekundi. Bilo bi bolje da je 60, pogotovo za igrače koji nemaju kredite da mogu da koriste velike pakete potrošnih materijala.

Novi light tenkovi

Novi osakaćeni lajtovi su stigli za Patch 9.18. O tier X lajtovima sam već pisoa i pitao vas  Da li je WG preterao sa nerfovanjem? Što se tiče nerfovanja nižih tierova radi balansa možda je to sve kako treba. Ali ne mora da znači da mi se svidja. AMX 12t izgubio 2 grantae iz klipa a ostao mu isti reload? Buldog sa 10 na 6, isti reload? VK ostao bez 10,5cm topa koji su svi voleli. Ru 251 negde zagubio 10 km/h.

Ispunjena očekivanja?

Da je WG objavio patch samo sa poboljšanim MM i poboljšanom rotacijom mapa pričali bi o najboljem patchu ikada. Ovako su mišljenja podeljena

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
grunf muj

Ne , nego je najveci problem postao ubijanje igre u vodu, vise nemozete igrati vod ako niste sa istim tirom, pa sta ako nas saigrac nema uopste taj tir. ili akohoce bas nizi ili visi tir da igra jer smatra da je bolji od drugih potivnika po igri. I kako to da je realno da vam artiljerija osamuti svu posadu bez ostecenja a nije realno da vas artiljerija ubije iz jednog metka ,.Kolko vidim cim se igraci nauce igrati sa jedno vrstom tenkova oni ih odmah menjaju. Po meni test server igraci nisu vise nimalo merodavni za novine na igrici..treba… Read more »

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x