SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Patch 9.16 je stigao!

Micro patch 9.16

Pozdrav tenkisti!

Na Eserverima je od jutros dostupan patch 9.16.  Veličina fajlova koje treba skinuti sastavljena je iz tri dela: 1. 8,2mb; 2. 504,1mb i 3. 320,2 mb kada je SD verzija klijenta u pitanju. Za HD ne znam, jer mi smo sirotinja koja igru ne može da igra u HD-u  :-P. Šala mala, HD klijent je veći za 426mb.

Šta je novo u patch-u 9.16? Hm, dosta stvari.

  • Prvi švedski tenk

 Tokom gamescom 2016 festivala, Wargaming je predstavio švedsku liniju tenkova kao sledećeg stanara naših garaža. S tim u vezi, patch 9.16 doneće prvi tenk ove nacije u vidu tier 6 srednjeg premijum tenka Strv m/42-57 Alt A.2 pomoću kojeg ćete moći da trenirate vašu posadu za nadolazeću celu liniju ovih pomalo čudnih i veoma specifičnih tenkova.

strv

Ono što je veoma važno reći u vezi sa ovim vozilom jeste to da poseduje kupolu sa AMX 13 modela tenkova, što znači da će biti auto-loader (što se ovoga tiče, mislim da su sa Škodom T-25 postavili zaista visok standard tier 6 srednjih tenkova, tako da treba očekivati zaista kvalitetno, da ne kazem OP vozilo u odnosu na tenkove drugih nacija koje postoje već dosta dugo u igri).

Posada u ovom vozilu biće ista kao i u najvišim nivoima švedskih teških tenkova i uključivaće: komandira (koji će istovremeno biti još i radio operater i punilac), nišandžiju (koji će takođe odrađivati deo punilačkih zahteva) i vozača. Trenutno ga još uvek nema u premijum prodavnici, međutim, očekujemo da se nađe veoma uskoro! Na ruskom serveru prodaja ovog čuda izgleda ovako:

strv

  • Poboljšanja oklopa kod pojedinih tenkova

Poboljšanja u vidu ojačanja oklopa tela i kupola najviše će osetiti kineski premijum tenk 112 i američki M4A2E4 Sherman tenk. Oni teć takođe biti jedni od dvadeset vozila koja će dobiti HD modele u ovom patch-u.

  • Nova gradska mapa – Pariz

Ko je igrao Rampage mode, upoznat je sa ovom mapom (ja iskreno nisam, misije za T-22 su bile bolesno teške, nisam hteo da nameštam borbe, a pravo da vam kažem nisam imao ni živaca da ih jurim “na pošteno”). Ona je sada prerađena tako da odgovara standardnim bitkama i objekti poput Ajfelovog tornja, obale Sene i Nacionalnog teatra lako se mogu uočiti. Kako igrati mapu Pariz? Pogledajte na ovom linku.

pariz3 pariz2
pariz1

 

  • Modifikacije u chat-u tokom bitaka

Nakon što je primio brojne zahteve za korekciju dopisivanja u okviru bitaka, Wargaming je odlučio da usliši naše molbe. Naime, setite se koliko ste puta bili iznervirani postupcima vaših saigrača koji odaju vašu ili nečiju poziciju protivničkom timu. E, od patch-a 9.16 to više neće biti moguće. Dopisivanje sa protivničkim timom biće moguće samo u trening bitkama.

Sa druge strane, čak i u vašem timu se ponekad može pronaći osoba koja svojim postupcima zna da vas iznervira i da izgubite koncentraciju zbog rasparavljanja sa njom na timskom chat-u. Ukoliko ste jedan od onih koji svoja mesta na crnoj listi pažljivo popunjavaju (kao ja na primer), onda će vas ova informacija posebno obradovati. Naime, od patch-a 9.16 bićete u mogućnosti da blokirate nečije poruke samo u toj jednoj bici, umesto da ga permanentno stavljate na crnu listu. Ta opcija će biti dostupna u istom padajućem meniju gde su prijave (reports), opcija da se igrač stavi na crnu listu itd. Još bolja stvar je što će taj neko moći da piše do mile volje, ali se vama neće pojaviti ni jedna jedina reč njegovog teksta ukoliko odlučite da ga stavite na “mute” :).

  • Vraćanje vozila i posade

Ukoliko napravite grešku, kao što sam ja svojevremeno uradio, pa umesto da resetujete veštinu jednom od članova posade vi ga otpustite iz vozila (Bože, kakav sam noob bio, još ne mogu da prežalim tog KV-85 bez punioca :)) ne berite brige, jer jeWargaming pripremio opciju u samoj igri koja će vam omogućiti da povratite izgubljeno i to izgleda ovako nekako:

Isto važi i za tenk koji ste sučajno prodali (kao što se jednom mom drugu desilo da je prodao Bat. Chat-a 25t umesto Bat. Chat-a 155 58…tuga znam :))

2 1
  • Poboljšano otkrivanje tenkova

Sa dolaskom patch-a 9.15 (i ranije je ovo bio slučaj, ali čini mi se ne u tolikoj meri) jedna čudna stvar se dešavala…a to je da se tenkovi otkrivaju tek kada prođu gotovo ceo put gde ih vi možete gađati i bivaju spotovani kada već zamaknu za neki zid ili brdo. E, sada to više neće biti slučaj, a kako će izgledati možete pogledati u mini videu koji nam je Wargaming pripremio:

  • Poređenje vozila unutar igre

Nakon dugog perioda čekanja, Wargaming će uslišiti još jednu našu molbu. Naime, da ne bi morali da idemo na raznorazne sajtove da bismo mogli paralelno da uporedimo tenkove, sada ćemo tu opciju dobiti i u igri. Bićemo u prilici da isprobavamo module, posade i opremu, tako da će nam izbor nekih narednih linija biti značajno olakšan.

1

  • Popularni modovi

Wargaming je odlučio da u interfejs bitaka ubaci neke od najpopularnijih modova koji podrazumevaju brojač štete (primljene i date), preciznije pravce iz kojih ste primili udarac i možda najznačajniji mod za one koji igru igraju duže vreme, a to je dvostruka kolona vozila u garaži. Na taj način nećete morati toliko vremena da motate svoj klik na mišu da biste pronašli tenk za igru ukoliko niste fan filtera :).

4 3
2 1
  • Nove minimape

Patch 9.15.1 doneo je nove formate minimapa na samo nekoliko mapa, a sada su ljudi iz Wargaming-a odlučili da implementiraju još ovih sitnica.

Kako vam se čine ove promene? Recite nam vaša mišljenja u komentarima.

Srećno na borilištu i GG!

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x