SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

Paladins – Free to play OVERWATCH?

Pozdrav drugari, kao sto i sam naslov kaze, u ovom tekstu pricamo o igrici Paladins: Champions of the Realm!

Free to play OVERWATCH?

Ne, nije to ono sto mislite. Nije Overwatch presao na free to play. Ono sto zelimo da kazemo jeste da je igra Paladins isti fazon i zanra igre kao Overwatch, samo sto je Paladins free to play.

Neki gameri Paladins nazivaju klonom Overwatch-a, ali to nije stvar za raspravljanje. Paladins: Champions of the Realm je objectiv-base team pucacina iz prvog lica koju je napravio i izdao Hi-Rez studio, ista kompanija koja je napravila SMITE i Tribes:Ascend.

Znaci ovako, u igri Paladins imamo razne champione. Svaki od championa je svrstan u jednu od kategorija: Front Line, Damage, Support i Flank. Znate i sami iz drugih igara sta to znaci, da mi ne tupimo mnogo o tome. Ono sto nam se posebno svidelo je to da u igri imamo nekakve karte.. E ono sto smo mi shvatili iz dva tri gameplay-a je to da te karte sluze kao “RUNE” u League of Legends. Znaci, da mi kombinacijom tih karata ili ti pasivnih skilova, mozemo izgraditi unikatnog heroja, sto je veoma zanimljivo.
Sledeca stvar sto nam se svidela jesu IN-GAME itemi. Tokom borbe, vi skupljate nekakve poene ili shardove ili kako se vec zovu. Ulaskom u INVENTORI, na slovo “i” vi te poene trosite na iteme koji vise lice na pasivne skilove, kao sto su , LIFESTEAL, SHIELD, CoolDOWN REDUCTION, MOVEMENT SPEED itd itd. Mozete maximalno uzeti 4 itema, s tim da svaki item mozete unaprediti na treci nivo. Tako npr. LIFESTEAL prvog nivoa vam svakim shoot-om vraca 12% HP, drugi nivo 30% HP a treci nivo 50% HP (procenti nisu tacni, uzeti su samo kao primer) i tako za svaki od tih itema “passive skill’s” .

Da ne duzimo mnogo, jos nesto sto imamo da kazemo jeste to da je igra u OPEN BETA modu i da jos nije finalna verzija zavrsena. Sa cinjenicom da je Open Beta, nas je igra mnogo odusevila.

Saznajte nesto vise o OBS-Studio programu i podesite vas mikrofon da radi bez sumova i pozadinskih zvukova! 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x