SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Overwatch tick rate poboljšanja

Overwatch igra koja u poslednje vreme žari i pali od početka je štucala sa radom servera jer su se pojedini igrači žalili na taj problem. Blizard ovu povratnu informaciju nije shvatio olako već je proverio i kada su uvideli da je istina o tome o čemu se šuška prionuli na rešavanje problema.

Overwatch serveri su prvobitno imali tick rate od 21 što znači da je igra toliko puta tokom svake sekunde primali podatke i slali ih igračima.

Blizard je radio na tome da prebaci po regionima svoje servere sa 21 na 63 tick rate a od danas svi igrači mogu igrati na ovom unapređenom sistemu.

U službenom videu koji Vam nudimo u prilogu videćete tj čuti šta su sve ispravili i kako unapredili igru. Iako je možda sitničarenje Blizad je velika kompanija koja ne želi da izgubi igrače i na taj način umanji sebi poziciju u gejming industriji a to ne sad kada su počeli sa ulaskom u sistem takmičenja. Sporiji serveri će i dalje biti online, pa ako igra oseti da je vaša internet konekcija prespora za brze servere, smestit će Vas na neki server s igračima sličnih konekcija.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x