SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Overwatch League

Nekoliko meseci bilo dovoljno da Overwatch postane jedna od najpopularnijih igara. Sve više i više velikih brendova ulažu u timove koji se bore međusobno u najvećim turnirima. Tako da su rešili da se oformi i sopstvena zvanična The Overwatch League. Da bi se pomoglo igračima koji traže način da postanu profesionalnii zato je i stvorena ova Overwatch Liga. Mike Morhaime predsednik Blizzard Entertainment rekao je “Overwatch lige će omogućiti da najtalentovaniji igrači transformišu svoju strast u pravu i donositi opipljive koristi za svoju profesiju.”

“Ne samo da predstavlja vrhunac takmičenja u Overwatch, već predstavlja i jedinstvenu priliku za igrače sa veštinom”, rekao je šef Blizzard, Majk Morhejm a napominje i  …mi gradimo ligu koja je dostupna igračima i navijačima, i održiva je i uzbudljiva za sve koji žele da učestvuju.”

Overvatch Liga “ima za cilj da bude referenca element u dugoročnom periodu za timove i igrače koji žele da uspostave svoju karijeru kao u tradicionalnom sportu “

Overwatch Ligu će predstavljati veliki gradovi u različitim regionima sveta

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x