SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Overwatch – Istorija heroja – epizoda 2 – Genđi

genđi

Genđi – čak iako žrtvujem svoje telo, nikada neću žrtvovati svoju čast…

Genđi
Kiborg Genđi Šimada pomirio se sa svojim augmentovanim telom koje je nekada odbacivao, i učinivši to, otkrio je viši stupanj ljudskosti u sebi.
Genđijev mač je odači nazvan Rju-Ičimonđi – lično ga održava i ne dozvoljava nikome da ga analizira ili popravlja. Uparen je sa vakizašijem koji je tradicionalno postavljen horizontalno na leđima.

Genđi – istorija

Kao najmlađi sin gospodara nindža klana Šimada, Genđi je proveo privilegovan život u luksuzu. Imavši malo interesovanja za ilegalne poslove svoje porodice, i iako je bio neprikosnoven u svom nindža treningu u kojem je veoma uživao, većinu svog vremena provodio je uživajući kao plejboj. Mnogi unutar klana smatrali su takav bezbrižan način vođenja života opasnim liabilitetom, i prezirali su njegovog oca zato što ga je razmazio i štitio. Nakon prevremene smrti vođe klana, Genđijev stariji brat, Hanzo, zahtevao je da Genđi preuzme bitnu ulogu u vladanju očevom imperijom kriminala. Genđi je odbio, razbesnevši Hanzoa. Napetost između dva brata vremenom je dovela do nasilne konfrontacije koja je Genđija ostavila na ivici smrti.

Šta je onda bilo?

Hanzo je verovao da je ubio svog brata, ali je Genđija spasla intervencija Overvača i operacije Doktora Anđele Zigler. Globalna bezbednosna kompanija je prepoznala velik potencijal u Genđiju u borbi protiv operacija Šimada klana. Strašne povrede ostavile su Genđija na liniji između života i smrti. Overvač se ponudio da mu napravi novo telu u zamenu za pomoć. Stavljen je kroz ekstreman procez kibernizacije, koja mu je poboljšala prirudnu brzinu. Ali spretnost i njegove već superlativne nindža sposobnosti. Pretvoren u živo oružje, Genđi je na sebe uzeo jedan zadatak – da uništi očevu imperiju kriminala. U jednom trenutku bio je stacioniran u bazi Gibraltar.

Dalje?

Ali, kako je vreme prolazilo, Genđi je sve više bio u raskolu sa samim sobom. Počeo je da prezire mehaničke delove svog tela i nije mogao da se pomiri sa time šta je postao. Kada je njegova misija završena, napustio je Overvač i lutao svetom u potrazi za smislom svog postojanja. Lutao je mnogo godina pre nego što se susreo sa omničkim monahom Zenjatom. Iako je u početku odbacivao Zenjatine mudrosti, dobronamerni monah nije dozvolio da ga kiborg odvrati od njegove namere.

I, šta se desilo posle?

Vremenom, Zenjata je postao njegov mentor, i uz njegovo vođstvo, Genđi se pomirio sa svojim dvostrukim postojanjem sebe kao čoveka I mašine. Naučio je da prihvati da iako poseduje telo mašine – i dalje ima dušu čoveka, koja ne treba da trpi zbog trenutnog stanja njegovog tela, te je svoju novu formu uvideo kao dar i jedinstvenu prednost. Sada, po prvi put u životu, Genđi je bio slobodan. Čak ni on nije mogao da kaže gde će ga staze života dalje odvesti.

Ponovni poziv

Kada je Vinston izdao ponovni poziv za okup Overvač agenata, Genđi je navodno bio negde u zapadnom delu Severne Amerike. Nejasan i kratak prikaz njegove lokacije na holografskoj mapi u video snimku pokazao je da je nemoguće odrediti njegovu tačnu poziciju. Moguće je da se nalazio čak i negde mnogo zapadnije, u Pacifičkom okeanu, najverovatnije u svom rodnom Japanu. Ovo ima najviše smisla, zbog događaja koji su se odigrali u kratkom vremenu nakon ponovnog poziva u kući klana Šimada.

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u videu.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x