SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Overwatch Halloween dodatak

Raznorazna curenja informacija nam donose i naredni Overwatch događaj. Pre nekoliko dana, Halloween Loot kutija za Overwatch koja se pojavila na Xbox Marketplace-u, prerano otkrivajući Halloween teme za događaj Blizzardove popularne igre.

Što se tiče Halloween sadržaja, četiri nova skina su novina. Kada ažuriranje zaživi Mercy će imati kostim veštice a Jack-O-Lantern kacigu umesto njegove uobičajene lobanje maske, Junkrat će biti obučeni u odeću ludog naučnika pod imenom “Dr. Junkenstein, “a Roadhog će igrati ulogu dr Junkensteinovog čudovišta.

Kao što je bio slučaj sa sadržajem igre za Olimpijadu prošlog leta, to je verovatno da će ostatak tima dobiti nove teme u Halloween updateu.

Igra će zahvaljujući ovom dodatku u narednom periodu biti potpuno novo osveženje.
Pored novih skinova, takođe izgleda kao da će Halloween događaj dodati potpuno novi način igra Overwatcha. Ovaj režim uvodi zle saveznike koji brane dvorac od Zomnics-a. Ovo zvuči kao da bi mogao biti sličan Horde Mode, ali je isto tako moguće da je to samo još jedan preokret na standardnom multiplaier igri.

Više detalja o Halloveen Event Leaked – Sombra na ovde

Pored ovih curenja na Halloveen sadržaja očigledno dolazi u igru, imamo i ono što je možda prva detaljna slika nov DLC Sombre. Kao što se vidi na slici iznad, Sombra nosi moderan ljubičasti jaknu, zajedno sa automatom i neki od vrste tehnološki naprednih rukavice. Prema fragment njene biografije, koja je takođe procurela, Sombra je notorna haker povezana sa antagonističkom Los Muertos bandom……

Što se tiče Overwatch predanja, Sombra je zlikovac, udružuje snage sa Reaperom i Widovmakerom u redovima organizacije Talon. Pored ovih detalja, Sombra je lik još uvek uglavnom obavijen velom misterije, i dok joj Blizzard daje zvaničnu potvrdu, igrači ne bi trebalo očekivati da nauče mnogo toga o njoj.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x