SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Outlast 2 ipak sledeće godine….

Red Barrels je ovih dana objavio da će njihova nova horor igra Outlas 2 morati da sačeka sa objavom i to najverovatnije sledeće godine. U kom periodu još nam nije poznato ali sudeći po izvorima verujemo da će to biti  u prvoj polovini  sledeće godine.

Outlast 2 je novo poglavlje horor sage koja nije direktan nastavak originala.

U novom nastavku više ne igrate kao Majls Apšur već kao suprug novinarke koja je nestala u Arizoni. Sudeći po rečima iz glavnog štaba  Red Barrles-a igra će biti još strašnija.

Outlast 2 će se i pojaviti za PC a i za  Playstation 4 i Xbox One, a engine na kome će raditi je  Unreal 3 engine-u tako da ne bi trebalo da bude naročito zahtevan kako smo i imali priliku da igramo igre na tom enginu… Pa nadam se da će ljubitelji ove horor igre moći da se strpe još par meseci.

outlast-2

 

 

 

 

 

[cs_video column_size=”1/1″ video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=tqs5l7IWdcc” video_width=”500″ video_height=”250″][/cs_video]

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x