SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Otkazana overmatch mehanika

overmatch

Ph3lan je danas objavio da WG odustaje od nove mehanike probijanja i rikošeta.  Na osnovu informacija koje smo dobijali sa test servera odlučili smo da otkažemo novu overmatch mehaniku.

overmatch

U početku smo mislili da izmenimo mehaniku rikošeta za sva vozila. Medjutim na testu se pokazalo da su zapravo tenkovi sa manje oklopa koji nisu preterano dobri u sidescrape-u pravili mnogo više rikošeta nego ranije. I to je dovelo do toga da je narušen gameplay jer se se dešavaju rikošeti na mestima gde je ranije bilo 0% šanse za tako nešto pa su igrači  to prijavljivali. I došlo je do toga da smo analizirali odgovore i odlučili da odbacimo novu overmatch mehaniku i da se držimo stare već proverene. Stara overmatch mehanika će važiti za sva vozila pa i za Švedske lovce višeg tiera(8-10).

Da li je ovo dobro ili nije, nisam siguran ali je dobro da WG sluša igrače. Ali da li ti igrači znaju šta žele?

Mnogi kukaju na gold municiju, a nova mehanika bi smanjila efikasnost premium municije. Žale se da teškaši zapravo nemaju toliko efikasan oklop. WG napravi na osnovu feedback-a novu mehaniku jer se ranije oklop od 40mm na krovu kupole mogao probiti topom kalibra 122mm i penetracijom 175mm. A nije mogao topom kalibra 120mm sa 200mm penetracije. (mogao je ali se ovde govori o sigurnom probijanju). Tenkovi koji imaju 40mm oklopa sa strane nisu mogli da dinguju granatu od 122mm pod uglov od 80 stepeni jer je je granata 3 puta veća od oklopa, da li je to realno? Mada ko igra WoT zbog njegove realnosti?

A možda je sve ovo zbog Švedjanja jer sa ovom mehanikom probijanja oni neće biti OP. Jer bi sa novo menahikom i uglom pod kojim je oklop na kupoli bili odlični u hull down poziciji. Ovako će se igrati na način kao što se igra sa francuskim tenkovima

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3reception

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x