SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Osvojite Object 252U Defender tenk u 486 turniru!

Object 252U Defender

486 turniri su odličan vid zarade golda već dugo u World of Tanks-u. Međutim, Wargaming je sada otišao i korak dalje. Na sutrašnjem, specijalnom 486 turniru koji će se u isto vreme održavati za tier 4,6,8 tenkove biće podeljeno ukupno 10 Object 252U Defender tenkova. Turnir se održava sutra, 26.2.2017. godine sa početkom u 16:00h.

Object 252U Defender – kako ga osvojiti?

U turniru za svaki tier koji se igra, svi članovi pobedničkog tima dobiće po jedan tenk. To znači ukupno devet. Deseti tenk biće dodeljen nasumično izabranom igraču koji je učestvovao na turniru. Nezavisno od njegovog plasmana. Ostalo je manje od 27 sati za podnošenje prijava, tako da navalite. Object 252U Defender čeka na vas! Gde se prijaviti, koje su ostale nagrade, spisak prijavljenih timova i mape koje se igraju možete pronaći na ovom linku.

Neka je sa srećom svima i neka vas prati dobar RNG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2matching

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x