SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Osvojeni premium tenkovi u proteklih godinu dana

Osvojeni premium tenkovi u proteklih godinu dana

Mnogo se mržnje nakupilo na igrače koji imaju premium tenkove. Ali nisu svi premium tenkovi plaćeni novcem. Neki su iz osvojeni iz misija, maratona, kampanja…

Osvojeni premium tenkovi u poslednih godinu dana

Pošto se kampanje odnose na klanove a nisu svi igrači u klanovima pa ćeo preskočiti ove tenkove. Samo kroz maratone se moglo doći do čak četiri premium tenka. Krenimo redom:

Dicker max – predmaraton, ili kako su ga tad nazvali minimaraton.

Trebalo je 13 dana sakupiti 20 000 XP, moglo se par dana propustiti. Ispuniti misiju svaki dan je bilo relativno lako. Ukoliko niste skupili dovoljno odigrajte još jednu, i još jednu, i još…  Sa velikim brojem bitaka se rešavala misija Ukoliko niste dovoljno dobri da to uradite u manjem broju, ili vam je falilo sreće. Ili ukoliko nemate premium nalog, pa vam je potrebno više da bi to nadomestili. O Dicker Msxu smo već pisali. Pa ako vas zanima šta nam je WG obezbedio kao nagradu to možete videti klikom ovde. Svakako spada u kategoriju osvojeni.

Mesec dana dugi maraton za T – 44 – 100

Koliko se sećam WG je dao na kraju još par dana da bi igrači mogli da završe misije. ALi ovo su bile mnog teže misije. Sa svakom nacijom 150 fragova i 150k dmg. Mnogi su imali problem jer nisu imali tenkove od svake nacije sa kojim bi ispunili misije, bilo je naravno i kupovine tokena. Ali ovde nije samo pomagalo da udjete u bitku. ovde je moralo da se radi. Sećam se da su se igrači žalili kako je nemoguće igrati u randomu tih mesec dana.

T25 Pilot  model 1

Polako dolazimo u 2017. godinu. I misije za Pilota. WG očigledno ima naviku da traži ispunjenih 13 misija, jer je i ovde toliko bilo potrebno. Misije, pa bilo je lakih a bilo je i dosta težih. Često faktor koji je odlučio o rešenju je bio taj da li se pobedilo. Džabe ako ste odradili šta treba ako ste izgubili. Nekad nije bilo samo do vas. Da li je bilo lakše ili teže doći do pilota nego do T-44-100 odlučite vi. Samo obratite pažnju na ukupan broj Pilota i T-44-100 u igri.

Letnji maraton za T-34-85M

Ako je ono za Dickera bio mini maraton, onda je ovo mikro maraton, mali maratončić. (znam da ne treba koristit prideve mali, malo itd ispred deminutiva ali hoću samo da istaknem poentu). A poenta je da je ovo bilo i više nego lako. Vidjao sam komentare tipa “šta se bunite na lakost misija, WG hoće da nam da tenk”. Poklanjaju tenk, ali kome? Ljudima koji do sada nisu imali premium tenk, naravno. Da osete kako je igrati sa premiumom pa da kupe još, ili je neka mnogo skrivenija agenda. Vreme će pokazati.

Poenta poente je da se poentira

Poenta je da su vam premium tenkovi na dohvat ruke. Šestice, osmice, onima koji prave nove naloge se kroz invite kodove daju petice. Tu su za godinu se mogle osvojiti  2 osmice i 2 šestice. Šestice gotovo pa poklonjenje. Dodajte još i dva poklon, u pravom smislu te reči, dva tier 2 tenka: T – 45 i L – 60 . Ali zanemarimo tenkove koji služe kao dodatno mesto u garaži. Ljudi se žale na previše premium tenkova u igri,a  ne bune se kad im WG kroz (realtivno lake) misije ubaci neki u garažu. “Skupe su devetke i desetke”. Evo premium osmice farmaj kredite.

Imaš mogućnost, a ti tražiš izgovor.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Moji premium tenkovi u garaži je nadovezivanje na prethodni tekst. Tekst o Premium tenkovima koje ste mogi da osvojite (dobijete) u prethodnih godinu dana. […]

trackback

1lesbian

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x