SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Osmi TWB Balkan turnir na FACEIT-u

Osmi TWB Balkan turnir na FACEIT-u

Osmi TWB Balkan turnir, samo za ljude sa Balkana, biće organizovan u istom terminu kao naši prethodni turniri. Petak, 20. Januar, sa početkom u 19:00. Prijavljivanje možete izvršiti na stranici TWB Balkan turnir #8 (3v3). Prijavu je poželjno izvršiti do 18:00 istog dana, ali možete se prijaviti sve do 18:59.

Ukoliko prvi put koristite FACEIT platformu, možete naći sve detaljno objašnjeno na stranici: TWB FACEIT turnir – pravila, nagrade i način prijavljivanja.

Osmi TWB Balkan turnir – VAŽNO OBAVEŠTENJE

Do sada je vreme za odabir mapa bilo 180 sekundi. Međutim, ta opcija nam ovog puta nije bila omogućena iz nama nepoznatog razloga. Tako da je sada vreme glasanja 30 sekundi, jer jedini duži period od tog je bio 5 minuta. Što bi znatno odužilo igranje samog turnira. Tako da, kapiteni, na vreme se pripremite za ovaj segment turnira. Hint: Ukoliko mislite da se nešto blokiralo samo odradite refresh stranice (F5). Jer može da se desi da je glasanje počelo, a da vama to nije prikazano na stranici.

TWB Balkan turnir

Timovi nagrađeni na našem prošlom turniru

Na našem prethodnom turniru, TWB Balkan turnir #7, učestvovalo je dvanaest timova. Od svih njih, timovi koji su došli do nagrada su:

  • OSAM, koji je pobednik našeg prošlonedeljnog turnira, sa osvojenih 800 golda po igraču;
  • Ding Ding, drugoplasirani tim, sa osvojenih 600 golda po igraču;
  • DTJO i hr, koji su došli do polufinala, ali nisu uspeli da se plasiraju u finale; sa osvojenih 400 golda po igraču.

Prijavite se i učestvujte u trci za nagrade u vidu golda i FACEIT poena. Što više učesnika bude bilo, veća je šansa da nam Wargaming odobri veći nagradni fond.

Pogledajte našu video najavu za TWB Balkan turnire:

 

Do sledećeg viđenja GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3renewal

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x