SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Osetite svaki pritisak tastera

Svaki gejmer uvek priželjkuje da u svojoj opremi ima neki proizvod kao što je RAZER. Ne da pleni svojom pojavom već i u tehnološkom smislu te reći neponovljiv je kao proizvođać aksesorija. Kako su i najavili iz Razera saznajemo i to da svoj koncept dosadašnjih tastatura menjaju u mehaničke tastature. Poznato je da kod mehaničkih tastatura svaki pritisak se oseća pod prstima i uvek ste sigurni u ono šta ste uneli u igri ili otkucali od slova u tekstu. Tak koncept nazvali su Meha – membrana tastatura a osim ovoga krase je i pozadinske boje koje su verovali ili ne unapred definisane za nekoliko veoma poznatih naslova kao što su Dota2,Lol, CSGO…

Ova tastatura dobila je naziv Razer Ornata Chroma.

Za razliku od svoje sestre BlackWidow X edicije koja ima čeličnu ploču između prekidača Ornata je potpuno urađena u plastici. Tasteri Ornate su upola kraći pa je i brzina otkucaja veća od klasične serije tastatura. Sama tastatura ima smoothed izgled, a nosač dlanova je mekan i oblikuje se prema težini dlanova.

U svakom slučaju ljubitelji Razera će ovom tastaturom biti potpuno oduševljeni.

https://flii.by/file/behux8p3v30/

https://flii.by/file/r44k1s9grtc/

https://flii.by/file/1m3yy610do7/

https://flii.by/file/liys24ieho2/

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x