SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Orzalovac – Orzanel lovac na medalje (i strah zbog statistike)

Orzanel

Orzanel je sa svojim gledaocima podelio još jednu u nizu odličnih partija. Ovoga puta, vozio je britanskog tier 10 lovca tenkova FV4005 Stage II (aka Shitbarn). Ostavario je izvanredan rezultat. Nešto malo manje od 7,5k dmg-a, 10 uništenja i čak 32 oštećenja modula/posada (aka critical damage). Da, to je to što HESH radi. Gde ta granata prođe, tu trava više ne niče. No, sve ovo ne bi bilo moguće bez određenih stvari za koje su zaslužni pre svega protivnički igrači. Pa, da napravimo jednu malu analizu.

Orzanel – lovac na medalje – situacija No. 1

Kao što je i sam Orzanel rekao, Tundra nije baš mapa stvorena za lovce tenkova. Pogotovo ne za TD-ove ove vrste koji kada opale čini se da i nuklearna eksplozija ima manji efekat. Dakle, gde god da stanete, u bilo koji žbun, nakon prvog šuta ćete biti otkriveni, a onda verovatno i arty balansirani. Tako da je čovek odlučio da se odmah popne na brdo i pokaže malo britanskog osvajačkog mentaliteta. I mislim da je time uradio najbolji posao pored svih tih medalja. Zašto tako mislim? Obratite pažnju na protivničke igrače koji su od njega bežali kao od samog Đavola, dok su njegove timske drugare isprebijali kao muve. Na stranu to što je obrisao celog mučenog T-10.

U ovom videu možete jasno videti šta radi strah od statistike, odnosno, koliko vas XVM mod može ograničiti.

Orzanel – lovac na medalje – situacija No. 2

Zapravo, najveći deo bitke je proveo na brdu. I tu spadaju i situacije No. 3-4-5-6-7 i bla, bla, bla. Sve su iste. Protivnici su mu doslovno predali pobedu i dali sve te medalje. Obratite pažnju na to kako su dolazili jedan po jedan, a lepo se može videti da je stajao na sredini brda i da je mogao da prima vatru sa dve strane. Dakle, samo malo zdravog razuma i Bat. Chatillon 25t sa desne i Patton sa leve strane i bilo bi “Ćao, ćao Orzanel-e!” No, ne lezi vraže. Plašili su se tenka koji ima vreme punjenja preko 20 sekundi, nema kupolu koja se može potpuno okrenuti, a ni po preciznosti ne spada baš u red najboljih. Ok, mogu da shvatim, taj tenk ima priličnu reputaciju, ali burazeri, vas petorica na jednog čoveka… Pa i da je jedan poginuo, ostali bi ga valjda završili za 20 sekundi.

No, evo šta ja mislim da je bio problem. Statistika. Čovek ima preko 3k WN8 i jedini ko se nije plašio da ga gađa i suprotstavi mu se oči u oči jeste bila artiljerija! Da, da, artiljerija. Artiljerija voli veliki WN8 i takvi igrači su njihova poslastica. Čak i kada je ostao 1v1 sa Orzanel-om nije se libio da pokuša da ga dokrajči. I malo je falilo i da mu uspe. Ostali su pak glumili alpiniste i ruski rulet. I verovatno su mislili da ima nekle natprirodne moći i da će ih pobiti sve odjednom ukoliko krenu na njega. E, i da je arti imao bar još jednog pametnog igrača u svom timu, Orzi ne bi uspeo da dobije sve ove medalje. Eto, iz ovog snimka se može mnogo naučiti. Bar što se protivničkog tima tiče. Uživajte!

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] na topu (MoE – master of experience). Ima ih čak 220, skoro pa 100 više od drugoplasiranog Orzanela. U tabeli ispod možete videti neke od najboljih igrača […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x