SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Oprema i veštine na japanskim teškim tenkovima

Oprema i veštine by Nik Pen Design

Oprema je važna ali je važniji izbor iste. Ista je i situacija sa veštinama koje će posada imati. Imati kamuflažu na tenk koji je velik kao vila na Dedinju baš i nije praktično. Pitali ste nas,  mi vam odgovaramo.

Oprema

Japanski teškaši su veoma nezgodni po pitanju opreme. Sva oprema im treba sa jedne strane a sa druge mogu i bez dodatne opreme. Na nižim tierovima svako možete da izbegnete troškove. Ali od O-I pa nadalje je poželjno imate neke delove pomoćne opreme.  Od opreme za japanske teškaše se preporučuje:

Kutija sa alatom – malo ljudi na tier 6 imate istreniranu posadu sa popravkama. A ostaviti ogroman tenk na otvorenom bez mogućnosti popravke je loša odluka. Kasnije kako budete imali bolju posadu ovu stavku možete preskočiti.

Poboljšava ventilacija – Ukoliko samo gledamo reload time ventilacija će skinuti 0,2 – 0,5 sekundi. Kad se pogleda da većina japanskih teškaša koristi topove koji pune preko 10 sekundi . Ventilacija možda na prvi pogled ne deluje kao preko potrebna. Ali ventilacija dodaje 5% na sve članove posade tako da ćete brže nišaniti, brže popravljati, dalje videtii itd. Tako da vam je investicija u ventilaciju uvek isplativa.

Nabijač za topove velikog kalibra – Neophodna oprema. Preporuka na svim tenkovima ne samo na japanskim teškašima. Uprkos dugom reloadu kod japanaca tih -10% na reloadu može da bude od 1 pa do 2,5 sekunde. To zaista stvara razliku.

Oprema – modifikacija na temu

Dvostruki oklop – kad ste prva meta artiljerije dostruki oklop može dosta da pomogne. HE granate će slabije delovati na vas. A suočićete se sa mnogim protivnicima koji će imate problem da vas frontalno penetriraju pa će pucate HE granatama.

Poboljšan mehanizam topa – Japanci dugo pune dugo nišane. Svaka pomoć pri uništavanju protivnika je dobrodošla, mnogi se protive korišćenju GLD. Smatraju da je često besmisleno stavljati  GLD. Jer -10% na vreme nišanjenja ne pravi razliku jer 0,2-0,4s ne prave razliku kad nišanite 3-4 sekunde.

Vertikalni stabilizator – na višim tierovima(8,9 i 10) je zaista koristan. Poznate su njegove mogućnosti i koliko povećava preciznost pri pomeranju tenk ili rotaciji kupole. Povećanje od 20%.

I to bi vam bilo to od opreme što bih vam preporučio. Kombinacija je na vama. Korisno je da nema promena veličine opreme. Nabijač – od tier 5 se koristi nabijač za topove velikog kalibra. Kupiš ga na tier 5 i za 10 golda ga samo prebacuješ. Takodje ventilacija ostaje istog nivoa tj klase – klasa 3 od tier 5 pa do kraja.

Veštine posade

Vešta posada je ovim teškim tenkovima izuzetno potrebna. Ja ću vam prikazati prve 3 veštine koje su potrebne po mom mišljenju.

Prvi skil Drugi skil Treći skill
Komandir Šesto čulo Izvidjač Sveznalica
Nišandžija Popravke Snap Shot Oružar
Vozač Popravke Mirna vožnja Vožnja van puteva
Radio operater Popravke Svesnost situacije Proširenje dometa signala
Punilac Popravke Bezbedno skladištenje BIA

 

Obratite pažnju da do tier 7 imate 2 radio operatera, a na poslenja tri imate 2 punioca. Poželjno je da posle završetka trećeg skila ili pred kraj treniranja trećeg zamenite izabrani za BIA-u. Preporuka je da ne stavljate BIA-u od početka jer je aktivna tek kad dostigne 100%. Bolje je da izaberete neki skill koji će biti aktivan i pre završetka treninga.

Ukoliko vas intresuje još detalja o treniranju posade pročitajte šta je napisao Miloshans: Kako od grupe balavaca napraviti elitnu jedinicu.

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x