SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Oklopno vozilo Miloš – nova generacija oklopnog vozila Jugoimport kompanije

Oklopno vozilo Miloš

Amerikanci imaju Hummer-a, a mi imamo Miloš-a. Oklopno vozilo Miloš predstavlja poslednju generaciju oklopnog vozila proizvedenog na prostoru Srbije koje pruža širok spektar operativnih mogućnosti. Može biti sanitet, borbeno vozilo pešadije, izviđačko (skaut) vozilo, ali se na njega mogu nakačiti i različiti borbeni sistemi. Sve ovo je jako zainteresovalo posetioce sajma naoružanja u Abu Dabiju ovih dana.

Oklopno vozilo Miloš

Oklopno vozilo Miloš – karakteristike

Vozilo ispunjava sve standarde NATO-a i poseduje zaštitu u slučaju protivtenkovskih mina, atomskih, bioloških i hemijskih napada. Pored toga, najmodernija sredstava za uspostavljanje kontakta sa drugim vozilima i uređajima za night vision takođe čine moguću opremu ovog vozila. Daljinski upravljiva borbena stanica sa mitraljezima 7,62mm i optičko-elektonski laserskim nišanom biće interesantna stvarčica. Može da deluje efikasno u svim vremenskim uslovima, nezavisno od vremenskih uslova.

Motor ISB 300
Automatski menjač 3500 SP
Pogon 4×4, platforma 7-700
Maksimalna brzina (na auto-putu) 110 km/h
Posada: vozač, nišandžija teškog i lakog mitraljeza, 5 vojnika (ili specijalaca) i komandir
Dodatna oprema: klima-uređaj, zaštita od atomskih, bioloških i hemijskih napada. Najmodernija sredstava za uspostavljanje kontakta sa drugim vozilima i uređajima za night vision.
Težina: prazno vozilo 7 tona, sa naoružanjem i posadom 14 tona

Zahvaljujući nižoj ceni, a veoma dobrom kvalitetu, očekuje se da bude ozbiljan konkurent vozilima velikih vojnih sila.

Šta mislite, u borbi Hummer-a i Miloš-a, ko bi izašao kao pobednik? 🙂 Da li mislite da bi ovo vozilo moglo da se pojavi u budućnosti u Armored Warfare-u?

Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mmm

Interesuje me kakve su terenske sposobnosti ovog vozila jer sudeci po spoljasnjem izgledu, tacnije niskoj platformi ispod bocnih vrata, nije bas zestok offrouder. Dalje vrlo bitna stvar je oklop koji nije opisan. U sustini dobro je sve ako se proda, ali za nasu vojsku mislim da je Lazar bolje resenje, a ovo moze za soecijalce i logistiku.

trackback

3confuse

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x