SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Odgovori developera World of Tanks – Алексей Ильин (Aleksej Iljin)

Odgovori developera World of Tanks

Odgovara Алексей Ильин (Aleksej Iljin)

 • Najveća izmena je poboljšanje spot sistema, šta ti kažeš?

Da, ja bih rekao da je prednost novog spot sistema što ne morate da gatate gde su tenkovi. Ranije ste neprijateljske tenkove čekali iza ugla znajući da će se pojaviti a on se pojavi kasno i još brže nestane. Sada će se to dešavati u manjoj meri. Zahvaljujući poboljšanjima rada servera sada je spot sistem i do tri puta brži. Druga prednost je poboljšanje rada klijenta. Ranije kada se dogodi da odjednom izađete na puno tenkova kod slabih računara je dolazilo do usporavanja (seckanja). Sada se tenkovi učitavaju u istom momentu kada i mapa i to je dozvolilo da klijent mnogo brže prima podatke sa servera – u slučaju da ste spotali tenk(ove).

 • Da li si sam osetio razliku?

Da, posebno kada sam čekao tenk koji izlazi iza ugla ili neke druge prepreke. Sada, sa tim poboljšanjem meni je mnogo lakše da pogodim neprijateljski tenk. Spot sistem sada radi odlično, pluseva ima puno a posebno za slabije računare.

 • Zašto ste dodali tastere za misije?U igri su već dosta dugo prisutne misije. Najvažnije, igrači su sami tražili da dodamo opciju koja bi dozvolila da se direktno u garaži vidi kakvu misiju je potrebno uraditi na određenoj klasi tenkova. Data funkcija ima zadatak da vam pokaže kako napredujete sa misijama bez ulaska u poseban meni sa ličnim misijama. Sada, pre ulaska u partiju vi lako možete da vidite koje uslove motare ispuniti. Ovo je samo jedna od prvih dorada, mi ćemo još raditi na popravljanju interfejsa u budućnosti.
 • Tvoji utisci o opciji upoređivanja tenkova

Odavno su nam igrači tražili da smislimo način kako da uvedemo i opciju upoređivanja tenkova. Mi smo probali prvo to da uvedemo na samom portalu i igračima se to dopalo. Sada to možete uraditi i direktno u garaži a uporediti istovremeno ih možete do 20. Jedino što morate imati na umu da su u pitanju tenkovi bez dodatih modula i bonusa na perkove posade. To je urađeno iz razloga što nije moguće iste module staviti na svaki tenk a bonusi od pasade ne pokazuju baš uvek tačnu sliku. Oceniti karakteristike tenka sa bonusima od modula i posade možete sa desne strane gde se nalaze „dinamične karakteristike“.

 • Prvi švedski tenk u igri – je li pedstavnik i švedske grane?

Ne samo grane već kompletne švedske nacije koja će odmah imati dve grane. Na samom tenku je takva posada kakva će biti na top teškašima švedskih tenkova. Takođe, tenk ima odličnu penetraciju za svoj tier a premijum municija omogućava da se efektivno suprotstavite i tenkovima tier 8. Uskoro ćemo objaviti i članak kako tačno treba da igrate na tom tenku. To je tenk druge linije borbe i ne vredi se na njemu truditi da idete prvi napred. (reč je o premijum tenku T6 Strv m/42-57 Alt A.2)

 • Da li će svi švedski tenkovi biti tenkovi za drugu liniju borbe?Ne, teškaši će imati oklop biti autoloaderi i sa odličnom depresijom topa. A najbolje dolazi sa švedskim TD-om. Uskoro ćete saznati sve.
 • Međuekipni chat- igrači se pitaju zašto niste ostavili mogućnost da se uključi i isključi u opcijama.

Mi smo pošli od toga da se sa psovanjem i vređanjem u četu moramo uhvatiti u koštac. Ali kako da to uradimo? Delimično smo taj problem rešili tako što smo onemogućili da pišete protivničkom timu. Činjenica je da se međuekipni čat često koristio i nesportski recimo za otkrivanje položaja tenkova iz tima ili sa koje strane ide udarni napad. Mi čitamo komentare i svesni smo da igrači žele da im ostavimo mogućnost da pozdrave ili pohvale igrače iz protivničkog tima. Videćemo kako to možemo da im omogućimo u budućnosti.

 • Damage panel u borbi

Ta izmena je mnogo više od dmg panela. Mi smo rešili da u partiji budu vidljive sve korisne i važne informacije koje su bitne za igrača. Do skoro su u borbama bile lente koje su pokazivala efektivnost u partiji, mi smo ih preradili i dodali informacije a na sve to svaku ponaosob sada možete isključiti u opcijama.

 • Posle opšteg testa i sa prvim danom izlaska novog patcha postoji molba igrača da informacija o tome iz kog pravca pucaju na vas ne nestaje tako brzo a da pločica sa imenom protivnika koji vam je uništio tenk ne ostaje trajno.Da odlični komentari. Mi ćemo smisliti način kako da to izvedemo a da bude komforan svima.
 • Izmene zvuka

Izmena je ozbiljna, posebno postavka raznih kalibara. Ranije su IS-7, Löwe I T-44 zvučali identično a sada je lako prepoznati koji tenk je ispalio granatu.

 • Igrači pišu, opcija podešavanja i raznih zvukova je sada toliko mnogo da ljudi počinju da se gube među njima.U podešavanjma sada imate opciju „nizak kvalitet“ a ta opcija umanjuje i raznovrsnost zvukova u igri. Zato, ukoliko imate bilo kakve teškoće od raznovrsnosti zvukova jednostavno uključite tu opciju. Takođe, primetili smo da na topovima koji ne mogu skroz okrenuti kupolu trenutno ne funkcioniše horizontalna stabilizacija. Tu mislima na Object 430 varijanta II i Grille 15. Takođe, postoji i problem kada se mini mapa vraća na minimalnu veličinu na početku svake partije. Mi već radimo na rešenju tih problema i uskoro ćemo ih otkloniti.

 

Da možete da postavite Alekseju jedno pitanje – na šta bi se to odnosilo? Da li ste zadovoljni njegovim odgovorima? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje.

Srećno na borilištu i GG!

Izvor: Wot-News

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x