SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Object 140 – recenzija čitalaca – Text za kod!

obj 140 Izmene na sovjetskim srednjacima i obj 140

Object 140 je sovjektski prototip koji je trebao značajno da unapredi nadaleko poznati T-54. Razvoj je počeo 1953, a bazariao se pre svega na pucanju u pokretu.

Object 140

Što se same igre tiče, ovo je jedan od najlepših tir deset srenjih tenkova za igranje, pre svega zbog velike štete po minutu (sa opremom oko 3500), ali i zbog neprobojne kupole, jako brze granate i velike preciznosti kada je u pitanju pucanje u pokretu.

Sam tenk je vrlo popularan kako među novim, tako i među iskusnim igračima, pa ćete ga jako često sretati u tir deset partijama. Što se tiče samih karakteristika tenka, prosečna šteta mu je 320, penetracija 264, sa znatnom granatom 320, preciznost oko 0,32 (zavisi od toga kakvu posadu imate i koju ste opremu odabrali), brzina granate oko 1,5 kilometara u sekundi.

Zbog svoje gotovo neprobojne kupole, ovo je možda i najbolji srednji tenk za novije igrače, jer ćete blokirati štete značajno više nego sa bilo kojim drugim srednjim tenkom, naučiti da izvirujete samo kupolom, zbog veoma brze granate lako ćete pogađati  i najbrže tenkove u pokretu, a zbog velike štete po minuti moći ćete da pravite pristojnu štetu po partiji.

Što se mobilnosti tenka tiče, ide maksimalno 55km/h, ima sasvim zadovoljavajuć motor, pa će tu brzinu raziti za jako kratko vreme, ta mobilnost će vam omogućiti da lako menjate lokacije po mapi, pa ćete samim tim napraviti i više štete.

Preciznost

Ipak, kao što nagovestismo na samom početku specijalnost ovog tenka je pucanje u pokretu. Kada se krećete i pucate, ovaj tenk ima preciznost 0,38, neki tenkovi nemaju toliko kada stoje. A zbog svoje jako brze granate ovaj tenk vam omogućava često korišćenje “desnog klika”. Dakle, vidite neki slabije oklopljen tenk, zaključate metu. I možete mu prilaziti, udaljavati se, stajati, gotovo uvek ćete ga pogađati (što retko koji tenk u igrici može). Ova mogućnost će najviše doći do izražaja na kraju partije, kada je partija dobijena i ostaje samo da se vidi ko će pobiti preostale tenkove. E tada obj 140 dominara, jer možete da se približavate i pravite štetu, dok će svi ostali morati da stanu, opale, a potom nastave dalje.

Od opreme preporučujemo: vertikalni stabilizator, nabijač i ventilaciju. Ako imate slabu posadu, verovatno je bolja kombinacija da umesto ventilacije stavite optiku. (Sa ovim se ne bih složio, kad je posada loša stavite ventilaciju kako bi posada dobila dodatnih 5% treninga)

Za kraj možemo samo dodati da je ovaj tenk vrlo efikasan u borbama. I da će te često naći snimke na kojima ovaj tenk pravi i po 10 hiljada štete. Retki su igrači koji ne uživaju vozeći ovaj tenk.

Tekst poslao: Dušan


Hvala Dušanu na tekstu, samo ako bi mogao da posalje svoj nick iz igre na mail. Sadržaj teksta nismo editovali, već je onakav kakav nam je Dušan poslao.

Ukoliko ste zaintresovani da učešće u giveawayu sve što je potrebno je da nam na našu email adresu  TWB.eSports@gmail.com dostavite tekst u kojem ćete opisati vaš omiljeni medium – srenji tenk. Autor najboljeg teksta osvaja bonus kod.


A šta može da uradi obj 140 kad je u pravim rukama možete pogledati u tekstu:

Best WOT Replay Obj 140 Komentator: mr_Kela + giveaway

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mr_Kela

Primer
mr_Kela- Za ovaj text ide moj glas 😀

Marko

Za ovaj Text ide moj glas 🙂

kasalica

1budjavi glas za ovaj text

[…] Iako su ranije najavili da će sovjetski teškaši dobiti oklopa, desilo se da nam slede izmene na sovjetskim srednjacima. I to grana koja vodi do Obj 140. […]

[…] Od tier 2 do tier 5 popusti su 50%. Tier 6-10 popust 30% na cenu tenkova. Svaka partija sa tenkom sa te linije donosi 1,5X iskustva za posadu. A o samom više možete pročitati klikom ovde. […]

trackback

1arcadia

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x