SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

NVIDIA poklanja Watch Dogs 2

Ako vam se kupuje neka Nvidia grafička kartica tj GTX 10180 ili 1070 ili pak bilo koja iz serije 10 na poklon će te dobiti Watch Dogs 2 igru.

Na sajtu Nvidia imate više o tome.

Watch Dogs 2 je besplatno uz izaberite GeForce GTKS 1080 ili 1070 grafičke kartice, ili bilo koje mašine koji koristi 10-serije kartica. Idi na Nvidia sajt da saznate više o promociji.

Da li je zbog smanjene prodaje ili ne kako kažu u Ubisoftu oni pak očekuju da u roku od nedelje ili dve od izlaska prodaja da bude “iznad tradicionalne prodaje.”

Ubisoft o svim novim dešavanjima rekao je da će obaveštavati korisnike, a ova multiplejer igra za sada se smatra najsuperiornijom u postojećim naslovima koji izlaze.
Pa ako ste voljni da se podnovite novom grafičkom razmišljajte o Nvidiji i to pogotovu seriji 10. Em ćete igranje dovesti na viši nivo a tu je i simpatična ušteda ….pa što da ne.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x