SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

NULE SU BITNE – World of Tanks Balkan

Nule su bitne - World of Tanks balkan

Veoma vam je važno da u vašem timu ima što manje igrača sa nulama u dmg. Zar ne? Nule su bitne, ali da li je uvek tako? Evo jedna situacija a ujedno i saveti od mog prijatelja i nekada glavnog autora TWB sajtova i facebook stranica.

Nule od igrača

Evo pogledajte ovu sliku i recite koji je tim pobedio.

nule su bitne - World of tanks balkan wot srbija
Onaj sa manje nula? Ne baš. Jer u ostalom nije bitno koliko ljudi napravi nulu sve dok ima igrača koji će ih „odmeniti“.
Čak i mnogi strimeri koji su naravno vrhunski igrači, počnu da se žale na timovi. „Jao vidi koliko nula“, i šta sad, plakaćemo zato što neko ima baš loš dan ili što su mu digli municiju u prvom minutu pa nije ni stigao da puca?
Mnogi zaboravaljaju da je WoT multiplayer igra gde 30 igrača igra singleplayer.
Nule su bitne, ali i nisu. Igrajte za sebe, jer sigurno niko neće igrati za vas.

Stay stronK!

Nik_Pen16

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch