SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Novi tier 8 premijum tenk – Strv S1 uskoro u prodaji

Strv S1

Strv S1 je odavno najavljen. Prošao je supertest. E sad, da l su ga lepo izbalansirali, videćemo. 🙂 U svakom slučaju, pojavile su se informacije kada će on biti pušten u prodaju.

Strv S1

Prvi sledeći premijum tenk koji će se naći u premijum prodavnici biće švedski tier 8 lovac tenkova Strv S1. Kako kažu u Wargaming-u, u prodaji će se naći krajem marta. S obzirom da je danas 21. mart, znači uskoro. Ponuda će biti sačinjena od 3 paketa. Kažu takođe da će cena u goldima biti 10.900.Pogledajte punu recenziju ovog tenka ovde. Možda vam ona pomogne u odluci da li treba da se šteti golda ili para za ovu mašinu.

Takođe, pogledajte i fotografije ovog Šveđanina.Strv S1 Strv S1 Strv S1 Strv S1

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] što se već iz imena turnira može zaključiti, između ostalog, u nagradnom fondu će se naći i novi švedski premijum lovac – Strv S1. Turnir se može igrati vozilima tier 4, 6 ili 8, a za isti se možete prijaviti najkasnije do […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x