SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Novi serijal – Top 50 balkanskih klanova

Pozdrav tenkisti!

Mi Balkanci smo poznati kao veliki ljubitelji igre World of Tanks. S tim u vezi, imamo veliki broj aktivnih klanova koji učestvuju u svim načinima virtuelnog ratovanja. Neki su pretežno fokusirani na random bitke, dok drugi više vole timske, klanske bitke ili pak samo čarke. Neki od njih imaju utvrđenja koja su izgrađena do najvišeg, desetog nivoa, a neki se pak trude da ih dostignu. Aktivno igranje klanskih bitaka utiče na rangiranje ovih klanova na ukupnoj rang listi koju Wargaming poseduje. U ovom serijalu tekstova govorićemo o prvih 50 balkanskih klanova, njihovoj istoriji, planovima za budućnost, uslovima za ulazak i tome slično. Naravno ovih top 50 klanova izabrani su po zvaničnom klanskom rejtingu i možda ne predstavlja pravi odnos snaga timova zbog činjenice da se pojedini klanovi više orijentišu  na ESL turnire, a manje na globalnu mapu. I takođe će biti predstavljeni samo klanovi sa prostora bivše Jugoslavije.

clan-war

Nadam se da će vam biti zanimljiv ovaj serijal!  I napišite nam u komentaru o čemu biste hteli da vam pišemo, šta vas zanima? Do sledeće epizode srećno na bojištima i GG! 😉

NeLE_PrO     12.10.2016. godine      21:30

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sijamski Mrmot

Pozdrav,

Dobra ideja, samo… ja ne vidim nigde tu listu top50 🙂

Miloshans

Ovo je samo uvodni tekst. Za par dana će izaći i prvi tekst koji će biti baš o klanovima, ali smo prvo hteli da čujemo vaše mišljenje o ovoj temi, da dobijemo neku povratnu informaciju da li bi se to vama svidelo ili ne.

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x