SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Novi format za WarGaming.net League – WGL

novi format

Game2Day insajder kaže da će nova sezona WGL biti u formatu 15 vs 15. A pošto je njegovu izjavu preneo WoT Express, WG se oglasio i rekao sledeće za novi format:

Novi format za WGL

Trenutno radimo na poboljšanju formata za turnire. Zajedno sa igračima sa svih servera odabrali smo nekoliko mogućih formata. Koji  će ići na testiranje. Tokom testiranja osim developera radi će i profesionalni igrači, jer se njihovo mišljenje veoma ceni. Naš glavni cilj je da zajedno kreirano zanimljiv i spektakularan format za gledaoce, koji će odgovarati i igračima.

Testiranje će trajati do kraja 2017. godine.

U periodu tranzicije hoćemo da obezbedimo igračima stabilnost, a gledaocima zabavu. Paralelno sa testiranjem nova sezona počeće u Septembru u starom formatu. Najbolji sa svih klastera će se naći na završnom turniru u decembru koji će se održati u Moskvi.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3southwest

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x