SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Nova nacija u WoT Blitz – Update 4.6

WoT Blitz

Kao što sam pretpostavio u jednoj od prethodnih vesti , stigli su nam kineski tenkovi. Danas je izašao update 4.6, gde je dodata nova nacija, Kina. Moram da ponovim da Blitz nije kompaktibilan i sinhronizovan sa PC verzijom WoT-a. Tako da nas je jutros sačekalo 10 novih tenkova spremnih za grindanje. Moj prvi utisak je taj da je ovo osveženje, nešto najbolje sto je WG mogao da ubaci u igru. Tehnološko stablo Kine čini samo jedna grana mediuma gde nas na vrhu šeka srednji tenk 121.

Na prvu loptu, neko ce reći da je ovo gomila hibridnih sovjetskih tenkova. Što i jeste istina, delimično. Jer kroz istoriju, Kina i Rusija(nekada je bio SSSR) su uvek imale dobar odnos. Te zato, je Kina kupovala ruske tenkove i kineski inženjeri su ih modofikovali prema raznim potrebama.

Kratak pregled tehnološkog stabla

Tier 1: NC 31

Tier1: NC 31

Ovaj mališan je modifikacija francuskog Renault FT, tako da i nije toliko vredan pažnje.

 Tier 2: VAE Type B
Tier2: VAE Type B

Tier2: VAE Type B

Prosto rečeno, sovjetski T26 sa auto-loader topom sa britanski Cruiser tenkova.

Tier 3: Chi-Ha

Tier 3: Chi-Ha

Ovaj tenk takođe postoji u japanskom tehnološkom stablu, tako da je ovo ratni plen prosvojen u ratu sa Japanom.

Tier4: M4A1 Stuart

Tier4: M5A1 Stuart

Iskreno, jedva čekam da istrazim ovaj tenk, jer lično obožavam skaute. Ovo je brat blizanac američkog M5 Stuart-a koji je SAD prodala ili poklonila Kini(nisam siguran). Ali ako i malo liči na američkog brata, ovaj tenk obećava malo ”zujanja” po mapi.

Tier5: Type T-34

Tier5: Type T_34

Ovo je sovjetski T-34…ništa više neću da kažem. Solidan oklop, dobar top sa malom štetom i odličnim vremenom punjenja(oko 3 sek za štetu od 90 dmg). Ko je igrao sovjetski T-34 e ovo je to isto samo ”Made in China”.

Tier6: Type 58

Tier6: Type 58

Ekvivalent već postojećeg tenka T-34-85 sa malo preciznijim topom.

Tier7 i Tier8:

Ovde već dolazi do izražaja kreativnost kineskog inženjerstva. Uzeli su šasiju od već pomenute T34 i malo su prilagodili kupole na oba tenka zbog većih topova.

Tier7: T-34-1

Sa topom od 100mm i niskim profilom ovaj tenk je odličan za grupnu borbu i skrivanje, ali mali problem je depresija topa koje takorećći i nema.

Tier8: T-34-2

Tier8 je ista prica kao i njegov prethodnik, samo ga krasi bolji i precizniji top. Najveći njegov problem je depresija, ali sferna kupola mi govori da će ovaj tenk biti odličan za hull-down pozicije. Lično, nisam igrao ovaj tenk ali danas sam krenuo na tier 10 pa ću da vidim šta ovaj tenk daje.

Tier9: WZ-120

Tier9: WZ-120

Par strimera koji su radili recenzije sa super test servera su rekli da je ovo luče kopija T-54 sa topčugom od 122mm. Ali takođe bez depresije topa, tako mi nešto govori da će ovo da bude odličan tenk za ćoškove po gradskim mapama, gde bukvalno izađeš, odvališ za za 400dmg i vratiš se iza da napuniš.

Tier10: 121

Tier10: 121

Znam, znam… liči na ruske tier10 srednje tenkove. Top od 122mm sa ODLIČNOM preciznošću, brojke govore da će ovo biti odličan snajper tenk. Takođe depresija topa nije na zavidnom nivou, što je mana svih kineskih tenkova. Najviše zbog te depresije se brinem da će ovo biti malčice bolna grana za grindanje.

Pratite moj rad i slobodno iznesite svoje mišljenje u komentarima, a dok moj kanal na YT ne zaživi pogledajte sve novosti na TWB Kanalu. pa ako tu postoji nešto sto vam se sviđa udarite like i subscribe. Svako dobro i vidimo se na nišanu. 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

1metaphor

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x