SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Nova formula za rangiranje balkanskih klanova na TWB

Lista 50 Nova formula

Pozdrav tenkisti!

Od vas smo dobili jako dobru povratnu informaciju u vezi sa našom listom balkanskih klanova. O načinu na koji se rangiraju, da je nerealna lista itd. Mi smo bili svesni da rangiranje koje vrši Wargaming ima nekih nedostataka u smislu da favorizuje kvantitet u odnosu na kvalitet – broj random bitaka i broj tier 10 vozila je donosio prednost u statističkim podacima. Mi smo rešili to da izmenimo i u ovom tekstu ćemo vam predstaviti novu formulu.

NAPOMENA:

UKOLIKO STE ČITALI JUČE TEKST O MODU KOJI JE RAK RANA, MOLIM VAS DA NE MEŠATE WN8 STATISTIKU KOJU MOŽETE VIDETI NA SAJTU I XVM MOD KOJI VAM TU STATISTIKU POKAZUJE U SAMOJ BORBI. WN8 JESTE MERILO ZNANJA IGRAČA, ALI SMATRAM DA MU PROSTO NIJE MESTO U BORBI. I NIGDE NISAM REKAO DA SE WN8 STATISTIKA TREBA UKINUTI, VEĆ ELIMINISATI XVM MOD IZ IGRE, ISTO KAO I CHAT PREMA DRUGOM TIMU. VI SE NAKON MEČA I DALJE MOŽETE NAČESTITATI MILE MAJKE BILO KOME IZ PROTIVNIČKOG TIMA, ALI NE I U TOKU PARTIJE. ISTO TAKO BI TREBALO DA MOŽETE DA VIDITE PROTIVNIČKU XVM STATISTIKU NAKON BORBE.

Nova formula za rangiranje balkanskih klanova
Prosečni WN8 klana x4 + prosečni WG rejting klana x koeficijent (broj članova klana podeljeno sa 100)

Kako će funkcionisati izračunavanje koeficijenta? Ovako: ukoliko tim ima 95-100 igrača, koeficijent će biti 1. Ukoliko ima 90-94, koeficijent će biti 0,9 i tako dalje. U sledećoj tabeli će to bili detaljno prikazano.

Izračuvananje koeficijenta (broj igrača u klanu = koeficijent)
  • 95-100=1
  • 90-94=0,9
  • 85-89=0,8
  • 80-84=0,7
  • 75-79=0,6
  • 70-74=0,5
  • 65-69=0,4
  • 60-64=0,3
  • 55-59=0,2
  • 50-54=0,1

Kakva su vaša mišljenja o ovoj novoj formuli? Nova formula, Da li će ona dati pravednije pozicije klanovima? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje.

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x