SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Nikola Vasiljević – tenk artist

nikola vasiljević

Posle prethodnog teksta o crtanju tenkova javio nam se jedan od pratilaca naše FB stranice – Nikola Vasiljević.

A ko je to Nikola Vasiljević? Pustimo ga da se predstavi:

Pozdrav svima ja sam Nikola Vasiljevic i imam 20 godina. Amaterski vec duže vreme crtam tenkove iz igre “World of Tanks” Trenutno imam 5 nacratnih tenkova od 24 sa sajta DrawDoo. Imam Youtube kanal tu možete da me zapratite (zadnji video objavljen 17.04.17 “- Crtanje Tenkova #3/T-44”).

Mnogi se pitaju kako ja tako lepo crtam Tenkove, to je zato što su pod uglovima i uz pomoc lenjira, trouglova i uglomera uspevam da ih nacratm da izgledaju 90% slicno kao sa orginal slike. Moj savet ako znate tehničko crtanje onda će ovo za vas biti lako za nacrtati. A ako ne, onda će vam trebati dosta vremena i truda da bi došli do savršenstva. Ja na primer imam Očev gen za crtanje pošto je on stolar po struci, i samim tim crta sve i svasta. Ja sebe smatram za umetnika jer imam dar/talenat za to i ide mi ko od šale.

Pozdrav za Tomu 😀

Kako nacrtati Tenk?

Prvo uradite skicu tenka(trup uglavnom), onda kad to izmerite i nacrtate onda prenesete isto na drugi papir i tako krenete da crtate. Skica služi da bi u slucaju greške moglo da se prepravi na drugi papir (u mom slucaju Kv-2). Koristite sajt DrawDoo i izaberite odatle šta ćete crtati. Meni ne ide crtanje Anime likova, npr Minata sam probao da nacrtam i nisam uspeo, rad je ispao katastrofalno. Eto toliko od mene, za vise informacija pitajte me mom FB profilu . Do sledećeg puta: Pozdrav!

Ukoliko još neko od vas poseduje odredjeno znanje vezano za WoT. I voljan je da to znanje pokaže nek se javi u inbox naše FB stranice ili u obliku kontakt forme.

Zabavite se na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2transfer

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x