SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Nikad ne odustaj by MisterCro i mr_Kela

Kao što i sam naslov kaže, MisterCro i mr_Kela nisu se predali do kraja. Iako su loše počeli partiju te na samom početku MisterCro ostaje na malo helta i ceo tim opasno beše razmontiran na svakom delu mape, naši momci su pokazali šta je sve potrebno da se i takva partija pobedi. Verovatno bi izgubili ovu partiju da nisu imaju pametnog arty igraca koji je takodje odigrao ključnu ulogu i na 3 sekunde do kraja izveo manevar i šot iz TD moda i time nagradio naše Mistere pobedom. Po nagovoru gledaoca sa strima ovu partiju smo okacili i na  youtube  da može da je vidi sto veći broj ljubitelja world of tanks-a, a naravno posle toga našla je mesto i našem sajtu.

Inače ceo TWB platoon koji je trajao oko 3 sata ( MisterCro,Kikimerkat i mr_Kela) strimovao je i MisterCro i mr_Kela. Nadamo se da će biti jos ovakvih strimova jer stvarno win rate ovog platuna oko 90%(a bio bi i veći da nisu pikovali strašne tenkove :D) može biti od pomoći velikom broju igraca da podignu kvalitet svoje igre a takođe ovakvi strimovi donose i chill out i zezanje samim gledaocima.

Pišite nam u komentarima kako ste zadovoljni ovom partijom, šta bi vi promenuli u istoj i slobodno postavite pitanja našim Misterima a oni ce vam sigurno odgovoriti.
Srećno do sledećeg strima.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x