SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Ni po babu, ni po stričevima – WG kažnjava sve koji krše pravila!

Pozdrav tenkisti!

U toku je velika kampanja u kojoj možete osvojiti jedan od tri jako dobra tier 8 tenka. Kao i u svakom takmičenju, uvek postoji određena doza nepravilnosti, a Wargaming je pokazao da to neće tolerisati čak ni igračima koji važe za jedne od najboljih u ovoj igri. Naime, pet igrača koji su aktivni učesnici WGL Gold lige i učesnici ranijih Grand finals takmičenja dobili su zabranu igranja od godinu dana zbog igranja klanskih bitaka na tuđim nalozima! To uključuje i suspenziju iz WGL Gold lige na godinu dana čime su naneli značajnu štetu kako svojoj reputaciji, tako i njihovim timovima koji će ostati bez igrača. U tabeli su prikazana imena iz igre tih igrača, ako i WGL timova kojima oni pripadaju.

IGRAČ TIM
 Dezgneit tim: Not So Serious
 Levanta_NSS Not So Serious
ShadowZS_ Not So Serious
Funny_Mushro0m WePlay

Iz ovoga možemo zaključiti da Wargaming veoma ozbiljno pristupa problemu kršenja pravila na koja neće ostati imuni čak ni najbolji igrači ove igre. Nadamo se da vi ne koristite nedozvoljena sredstva ove vrste. 🙂

Do narednog čitanja, srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x