SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

NaVi.G2A raspustio World of Tanks tim

Danas je NaVi sa tugom objavilo raspuštanje divizije World of Tanks, koju su oformili 4. jula 2013. Tada su igraci Ruske Federacije RUSH bili smatrani najboljim i najslavljenijim na svetu. Posle prebacivanja u Natus Vincere ojacali su svoje položaje. Tim je osvojio 25 zlatnih medalja na razlicitim turnirima ukljucujuci StarLadder, WGL: Golden League, TechLabs i mnoge druge. Zaradili su 800.000 dolara u novcu.

NaVi.G2A raspustio World of Tanks tim

Nažalost, u protekle tri godine World of Tanks nije razvijen kao eSports naslov: nije bilo povecanja kolicine turnira i nagradnih fondova. U meduvremenu, mnoge velike discipline izdale (stvorile) su svoje ekipe: Virtus.pro, Fnatic, PENTA Sports, mousesports, Hellraisers i drugi.

Želeli bismo da izrazimo našu zahvalnost našim igracima zbog njihove lojalnosti i razvoja projekta Natus Vincere. Nadamo se da ce nastaviti izgradnju karijere i osvojiti mnoga prva mesta.

Yevhen Zolotarov, CEO Natus Vincere:

“Ponekad da bi krenuli napred morate donositi teške odluke: danas smo oprošteni disciplinom World of Tanks. U protekle 4 godine, tankeri su postali neotudivi deo našeg eSports kluba. Oni su uvijek nastupali na najvišem nivou. Možemo reci da je ovaj spisak najpodložniji u istoriji naše organizacije, medutim, uprkos uspesima i napornom radu igraca, eSportovi WoT-a nisu krenuli dalje od mesta gde je to bilo u 2013-oj godini. Savršeno razumem da je igra uspešan poslovni projekat. Verovatno Wargaming je dobar sa trenutnom situacijom, ali ne možemo raditi u disciplini, koja ima samo 4 turnira godišnje i ne pruža podršku od strane izdavaca.

Želeo bih da izrazim zahvalnost svakom igracu zbog svoje lojalnosti i doprinosa u razvoju projekta Natus Vincere. Vi ste pravi profesionalci i uvek smo uživali u radu s vama. Nadam se da cete nastaviti da igrate zajedno. Sretno i zabavite se”

Dmitrij “de1uxe” Repin, menadžer:

“Ove 4 godine u Na`Vi bile su nezaboravne, osvojili smo puno i naucili puno, voleo bih da izrazim svoju posebnu zahvalnost Alexandru “Zerogravityu” Kokhanovskom, Igoru “caff” Sidorenku i Olegu “prb” Bulavku za poverenje , strpljenje i doprinos našem timu. Ja sam takode veoma zahvalan našim navijacima – vi ste najbolji! ”

Dmitry “LeBwa” Palaschenko:

“Naš tim je vec tri godine igrao pod zastavom NaVi. Bilo je to sjajno vreme. Secam se kako su svi u timu bili zadovoljni kada smo potpisali ugovor. Pregovarali smo sa dve organizacije, ali svi su hteli da igraju u Na`Vi. Zahvaljujem se za podršku tokom toliko dugog vremenskog perioda. Mogu reci da igracima tokom tog perioda nikad ništa nije falilo.

Razlog zbog koga organizacija napušta tenk eSport je sasvim razumljiv. Nema tajne, da je u padu. Ja cu sa Na`Vi-jem i dalje rasti i uspevati u drugim naslovima.”

 

Na linku možete videti vikend misije

Izvor: Zvanicni sajt

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frenki

Nije čudo zašto se tim raspao. Previše uspjeha su imali u igri. I to im je već dojadilo

General Zixx

LoL
Ti ocigledno nisi dobro shvatio ili nisi uopste ni procitao tekst.

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x