SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Naredna stanica: Frontline – 30 protiv 30!

Frontline

Frontline – 30 protiv 30 igrača! Tražili ste od Wargaming-a već duže vreme da ubrizgaju novi život u igru sa većim timovima, prostranijim mapama i novim borbenim postavkama. Oni već duže vreme rade na takvom modu, i danas, ushićeni su da vam konačno otkriju o čemu je reč. Zove se Frontline i polako pravi svoj put ka Sandbox Test Serveru 10. aprila. Pozvani ste da isprobate borbe velikih razmera sa kompletom novih mehanika, ciljeva i još dodatnih stvari.

 

Frontline – 30 protiv 30!

 

Frontline će da bude 30 vs 30 igrača, sa jakim vodovima od pet igrača! Svi se bore u vozilima X tier-a (srednji, teški, lovci i artiljerije) i laki tenkovi VIII tier-a. Poslednji imaju privremeno ograničenje izazvano testiranjem tehničkim nijansi. Na kraju, sve klase će igrati ovaj mod u X tier-u. Nema nikakve šanse da će svi oni moći da se sretnu na mapi od jednog kvadratnog kilometra – 1 km². Iz tog razloga se uvode bojna polja od 9 km², podeljenih u 9 sektora. Jedna strana će igrati napad, a druga odbranu. Svaka faza će se odvijati na određenoj teritoriji. U napadu, borite se da bi stekli kontrolu nad teritorijom. U odbrani, vaš zadatak jeste da sprečite neprijatelje da zauzmu teritoriju.

Ovo je samo brz pregled novog moda. Sačuvaćemo par sitnica za veliku objavu na Sandbox BloguSkoknite do tamo da pročitate o mehanici igre moda Frontline, uslovima za pobedu, i još toga kad počne testiranje 10. aprila.

 

Frontline – udruživanje sa Bongfish programerima

 

Da bi uspeli ovo da naprave bez kočenja na radu ključnih elemenata igre, Wargaming se udružio sa programerima Bongfish-a iz Austrije. Trenutna hemija između njih procvetala je u neverovatno partnerstvo. Bongfish programeri su radili na modu Frontline pod vođstvom WG-a, a razvojni tim WG-a se fokusirao na podešavanje ravnoteže u igri: prerađivanje MatchMaker-a, sređivanje artiljerija, i napredovanje grafike u igri.

Wargaming vas još jednom poziva da testirate svaku komponentu moda Frontline. Njihov tim će nadgledati povratne informacije i podatke o igri veoma pažljivo. Istraživaće i srediti probleme koje prijavite i razmotriće vaše predloge.

Raspravljajte na forumu i podelite vaša razmišljanja sa nama u komentarima.

Do sledećeg viđenja 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Jedan od najboljih youtubera-a za Wot DezGames je objavio novi video. U kojem možete videti kako izgleda nova vrsta randoma: Frontline. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x